Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5

✓ Gratis verzending boven de €75,-
✓ Koop nu, betaal later
✓ Standaardlevering 1-3 werkdagen

Kraamzorg korting

ZORGVERLENERSKORTING VOOR KRAAMZORG

Werk je in de kraamzorg of ben je verloskundige? Dan hebben wij een speciale zorgverlenerskorting beschikbaar voor de Hegen babyverzorgingsproducten.

 

CONTACT VOOR KRAAMZORG EN VERLOSKUNDIGEN

Neem contact met ons op via info@hegen.nl

 

VOOR BABY’S

De Hegen spenen hebben de vorm van een vrouwelijke borst, en hoewel de meeste spenen op de markt een anti-druppel functie hebben, druppelt de versie van Hegen juist wél. De zachte siliconen speen simuleert hoe een menselijke tepel melk vrijgeeft waardoor er minder risico ontstaat op speen/tepelverwarring. De asymmetrische vorm zorgt voor een natuurlijke voedingspositie, vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Om krampjes te voorkomen heeft de speen een speciale anti-koliek ventilatieopening. Deze reguleert de luchtcirculatie en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk lucht meekomt met de voeding. Zo minimaliseert het de kans op krampjes, boertjes en spugen.

kraamzorg

VOOR MOEDERS

Omdat de fles tevens met bijpassend deksel als luchtdicht en lekvrij moedermelk opslagbakje kan worden gebruikt, biedt Hegen de mogelijkheid om hun eigen kolfapparaten (handmatig- of elektrisch) te kunnen koppelen aan de flesjes, om zo direct in de flesjes te kunnen kolven. Zo kun je dus met slechts één fles kolven, bewaren en voeden. Daarnaast zijn Hegen flesjes duurzaam omdat je ze na de zuigelingentijd kunt doorgebruiken drinkfles en voedselopslagbakje voor koekjes, fruit en andere babysnacks. Maar ook als een waterfles of coffee to-go beker. Door deze multifunctionele opties heeft de Hegen babyfles een langere gebruiksduur dan reguliere babyflesjes. Zo hoef je je babyflesjes nooit meer weg te gooien, en kun je ze met een nieuw doel blijven door gebruiken: praktisch én goed voor het milieu. Van borstvoeding, tot de eerste hapjes er daarna.

 

WAAROM HET MATERIAAL PPSU?

Het Hegen PPSU-assortiment is FDA-conform en gemaakt medisch gecertificeerd materiaal. PPSU wordt veel gebruikt bij de productie van medische apparaten vanwege zijn superieure hardheid en hoge temperatuurbestendigheid. Het combineert de voordelen van zowel glas als plastic en is BPA, BPS en PVC-vrij. PPSU is van nature amberkleurig en bevat geen kunstmatige pigmenten. Het materiaal PPSU geeft een lager risico op het lekken van micro- en nanoplastics omdat het bewezen is dat het hoger kan worden verwarmd dat de standraad materialen voor babyflessen zoals PP en PES. De eerste onderzoeken wijzen uit dat PPSU geen microplastics afgeeft.