Klantenbeoordeling:
5/5

Voordelen Hegen

EEN DUURZAME PPSU BABYFLES VRIJ VAN BPA, PVC EN BPS

De babyflesjes zijn gemaakt van het materiaal PPSU, wat veel wordt gebruikt in de ruimtevaart en medisch wereld wegens zijn extreme hardheid, en dus duurzaamheid. Hegen babyflessen zijn vrij van BPA, BPS, PVC, kunnen in de magnetron en zijn vaatwasserbestendig. Het materiaal PPSU is veel beter bestand tegen hitte dan andere plasticsoorten, wat PPSU een stuk minder gevoelig maakt voor het lekken van microplastics.

Voordelen van Hegen:

✓ Vrij van BPA, BPS en PVC
✓ Duurzaam medisch gecertificeerd materiaal PPSU
✓ Revolutionaire kliksluiting
✓ Minimaliseert krampjes, boertjes en spugen
✓ Eenvoudig te combineren met borstvoeding
✓ Revolutionaire kliksluiting en ergonomische vorm
✓ Optimaal behoud van voedingswaarden en vitamines
✓ Ultrazachte asymmetrische flessenspeen
✓ Makkelijk schoon te maken door de brede opening

Hegen groeit mee met je kind

Waarom duurzaam? Hegen babyflesjes zijn na de zuigelingentijd te converteren naar drinkfles en voedsel-opslagbakje voor koekjes, fruit en andere babysnacks. Maar ook voor bijvoorbeeld pasta, rijst en olie. Je kunt de babyfles daarnaast ook gebruiken als een waterfles of coffee to-go beker. Door deze multifunctionele opties heeft de Hegen babyfles een langere gebruiksduur dan reguliere babyflesjes. Zo hoef je je babyflesjes niet weg te gooien, en kun je ze met een nieuw doel blijven door gebruiken: praktisch én goed voor het milieu.

 

TE GEBRUIKEN ALS:

• Babyfles
• Kolf (elektrisch of handmatig)
• Opslagbakje voor:

– babysnacks (koekjes, fruit, rozijntjes)
– babymaaltijden (fruithap of warm eten)
– tussendoortjes voor papa en mama (havermout, notenmix)
– afgekolfde moedermelk (om te bewaren in koelkast of vriezer)

• Tuit-drinkfles voor dreumes en volwassenen
• Coffee of tea to-go beker

 

Beste anti-krampjes babyfles

De Anti-Koliek Ventilatieopening overmatige luchtinname tijdens het drinken, waardoor de baby wordt beschermd tegen buikkrampjes, boertjes en spugen. Zo slaapt je kleintje (en jij!) een stuk beter. Je kunt de fles combineren met spenen van verschillende maten om zo de speen aan te passen naar het drinkritme van je baby: extra slow flow (prematuur en newborn), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen.

Eenvoudig combineren borstvoeding en flesvoeding

De asymmetrische spenen van Hegen maken het gemakkelijk om borst- en flesvoeding te combineren, handig voor als je weer aan het werk gaat. De spenen zijn zacht en elliptisch van vorm en bootsen de borst van een moeder na, om natuurlijk aanleggen van baby’s te bevorderen. Hierdoor vermindert het de kans op tepelverwarring.  Daarnaast heeft de Hegen speen, in tegenstelling tot reguliere spenen, juist géén anti-druppelfunctie. Een natuurlijke borst van een moeder druppelt, dus waarom flesspenen niet?

Kolven, bewaren en voeden met slechts één flesje:

1. Kolf je melk elektrisch of handmatig direct in de Hegen fles
2. Klik de opslagdeksels op de fles en bewaar je melk luchtdicht en lekvrij (je kunt de Hegen opslagbakjes diepvriezen tot -20 graden)
3. Wissel het deksel voor de speen en voed je kindje (zonder dat je melk hoeft over te gieten, en belangrijke vitamines & mineralen verloren gaan!)