Op basis van 172 Amazon reviews: 5/5
5/5

Zwangerschap cadeau

Het perfecte zwangerschap cadeau – Top 3 van Hegen

zwangerschap-cadeau

Zoek je het perfecte zwangerschap cadeau voor een zwangere vrouw? Bijvoorbeeld voor je zwangere vriendin, dochter, collega, zus, etc. De babyverzorgingslijn van Hegen is een geschikt cadeau voor iedere zwangere vrouw.
Je kunt je zwangere vriendin, een vrouw in de familie die zwanger is of collega echt verassen met de producten van Hegen, omdat de verpakking een luxe uitstraling heeft en het toch een praktisch cadeau is om te geven.

Wil het cadeautje gratis ingepakt hebben voor een meisje, jongen of liever een neutraal? We maken het cadeautje compleet met een gepersonaliseerd felicitatiekaartje en gekleurde (eco) papiersnippers. Zo verstuur je een persoonlijk kraamcadeau naar de toekomstige mama en papa, uniek voor hen ingepakt. Zet het in de notities als je bestelling plaatst. Wij maken het dan kosteloos in orde!

 

Wij geven je hieronder de top 3 van de Hegen collectie en vertellen je waarom dit cadeau perfect is voor een zwangere vrouw.

 

 

 

cadeau-zwangerschap-basis-pakket

1 – Basis Starterkit

 

Een mommy (to be) zal vast heel blij worden van deze Basis Starterskit van Hegen. Deze basis starterkit van Hegen is verpakt als een geschenkset, in een luxe doos met grote strik. Door de luxe verpakking is dit leuk om cadeau te geven en daarnaast is het ook nog eens een praktisch cadeau voor een zwangere vrouw.

 

Dit pakket kost € 38,99. Klik hier om te bestellen.

 

2 – Starterkit KOLF – Bewaar – Voed

pakket-basis-kolf-cadeau-zwangerschap

 

Deze starterkit KOLF – Bewaar – Voed van Hegen is verpakt als een geschenkset, in een luxe doos met grote strik.

Dit uitgebreide pakket is natuurlijk heel leuk om te geven aan een zwangere vrouw. Dit is een starterkit met alles wat je nodig hebt om je borstvoedingsreis mee te beginnen: een handkolf om te kolven, opslagdeksels om je melk luchtdicht mee te bewaren en babyflesjes om mee te voeden. Kortom een zeer geschikt cadeau voor een zwangere vrouw.

 

Dit pakket kost 118,99. Klik hier om te bestellen.

 

3 – Babyfles 150ml

 

Zoek je naar een kleiner cadeau voor een zwangere vrouw? Dan adviseren wij de babyfles van 150 ml. Het babyflesje heeft een unieke uitstraling en is vierkant in plaats van rond. Op deze manier kun je de zwangere vrouw kennis laten maken met het merk Hegen. Het babyflesje is een praktisch cadeau en daar zal een zwangere vrouw heel blij mee zijn.

Wil je het ingepakt hebben? Noteer dit in de notities bij het plaatsen van je bestelling. Dan pakken wij het voor je in.

 

Deze babyfles kost 16,99. Klik hier om te bestellen.

 

Advies nodig bij het uitzoeken van een Hegen zwangerschap cadeau?

cadeau-voor-zwangere-vrouw

Een zwangere vrouw ontvangt vaak heel veel cadeaus. Om deze reden is het misschien lastig om een leuk cadeau te vinden voor een zwangere vrouw. De babyverzorgingslijn van Hegen heeft een uniek ontwerp. De fles is bijvoorbeeld vierkant in plaats van rond en is daardoor makkelijk vast te pakken door de baby. De producten van Hegen zijn multifunctioneel en en duurzaam.

Heb je advies nodig bij het uitzoeken van het geschikte Hegen cadeau voor een zwangere vrouw? Neem contact meet ons op via: klantenservice@hegen.nl.

 

Wil je meer Hegen inspiratie? Je kunt ons ook vinden op instagram.