Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

2 weken zwanger

2 weken zwanger

 

De baby

Ben je 2 weken zwanger? Dan ben je volgens de telling nog niet écht zwanger. In deze week vindt wel de eisprong plaats. Je zou wel de eisprong kunnen opmerken en de symptomen ervan. Je baby is nu 0 millimeter groot. Het toekomstige kind bestaat nog uit twee helften. Deze week gaat het erom welke van de miljoenen zaadcellen gaat winnen. Zodra een zaadcel door het gelei-achtige omhulsel van de eicel is gedrongen verandert er een hoop in je lichaam. Op dit moment verandert de oppervlakte direct. Hierdoor kunnen andere zaadcellen niet meer binnenkomen.

 

2 weken zwanger

 

De symptomen

 

Als je 2 weken zwanger bent zijn er een aantal symptomen die je kunt ervaren. In de tweede week vindt de eisprong plaats. Een klein deel (ongeveer 20%) van de vrouwen ervaart de eisprong. Dit wordt ervaren als een stekende pijn rond een van de eileiders. Een ander symptoom is de verandering van de vaginale afscheiding. Je afscheiding is helder, glibberig en elastisch. Dit ervaar je tijdens je vruchtbare dagen. Het is ook mogelijk dag je libido stijgt door de hormonale verandering. Tot slot zou je ook aan het einde van de week een beetje innestelingsbloed kunnen verliezen. Na de bevruchting, ervaar je de komende weken steeds meer zwangerschap symptomen.

 

To do list 2 weken zwanger

In week 2 is het wederom belangrijk om gezond te blijven eten en drinken. Onthoud dat je baby hetzelfde binnenkrijgt als jij.

 

Klik hier om naar de pagina zwangerschap week 3 te gaan.