Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5

✓ Gratis verzending boven de €75,-
✓ Koop nu, betaal later
✓ Standaardlevering 1-3 werkdagen

Hulppagina Hegen Kolfapparaat

Hulppagina Hegen Kolfapparaat

Probleem: “Mijn kolfapparaat werkt niet (goed)”

Oplossingen:

  • Het diafragma: Deze moet je met de bolle kant naar boven in de eCap plaatsen en vervolgens in de kolfbasis draaien, zie video en foto’s onderaan deze pagina.
  • De tubes: Deze moeten ook heel stevig worden aangedrukt, en zorg dat als je enkelzijdig kolft dat er 1 poortje gesloten is. Let erop dat de uiteindes van je tubes niet zijn uitgerekt, dan is het tijd om je tubes te vervangen. Je kunt ook zelf simpelweg een stukje van de tubes afknippen.
  • De ventielklepjes: Deze moeten goed strak worden aangedrukt aan de binnenzijde van de kolfbasis. Let erop dat het uiteinde van het ventielklepje niet te ver open mag staan, deze moet bijna gesloten zijn. Als deze verder uit elkaar staat is het tijd om het ventielklepje te vervangen.
  • Het opslagbakje zit te vol gevuld: Als je melk de aangegeven hoeveelheid ml overschrijdt, zal de melk het ventielklepje raken en kun je geen vacuüm creëren met de kolf.
  • Te laag kolfniveau ingeschakeld: Omdat het kolfritme van dubbel kolven minstens 3 niveaus hoger zal moeten zijn dan dat je enkel kolft. Normaal gesproken zou het aanbevolen kolfritme niveau met dubbel kolven niveau 6 of hoger moeten zijn voor een juist vacuüm.

 

Hebben deze oplossingen op de hulppagina van het Hegen Kolfapparaat niet tot het gewenste resultaat geleid? Neem dan a.u.b. contact op met klantenservice@hegen.nl

 

Video’s

Instructievideo Engelstalig:

 

Instructievideo Nederlandstalig:

 

Let op! Wij adviseren inmiddels een nieuwe methode voor het plaatsen van de eCap:

 

Zie hieronder verschil tussen een foute en goed geplaatste eCap:

FOUT
GOED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registreer hier uw Hegen PCTO ™ elektrische borstkolf.

Klik hier voor informatie over de garantie.