Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Baby uitzetlijst pdf

Gratis baby uitzetlijst PDF met alles wat je écht nodig hebt!

baby uitzetlijst pdf

Voor aanstaande ouders is het soms lastig te bepalen wat voor spulletjes zij allemaal in huis moeten hebben voor de bevalling en de weken erna. Als je een baby krijgt gaat er vaak een wereld voor je open als je kijkt naar alle spullen die je kan kopen om de verzorging voor je baby zo makkelijk mogelijk te maken. Om je te helpen een weg te banen tussen alle artikelen hebben we de belangrijkste artikelen voor je op een rij gezet. De kosten van de complete babyuitzet hangt af van welke producten je écht nuttig vindt, of je alles nieuw gaat aanschaffen en de kwaliteit van de spulletjes. Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt!

 

Scroll direct naar beneden om onze baby uitzetlijst PDF gratis te downloaden en te printen!

 

Download onze baby uitzetlijst PDF gratis

Onderaan deze pagina kun je je emailadres invullen voor een gratis uitzetlijst in PDF, die je makkelijk kunt printen:

  1. Vul je emailadres in
  2. Klik op downloaden
  3. Klik op de link “gratis PDF downloaden” in de pagina die opent
  4. Sla de PDF op of print hem direct uit!

 

Tips voor jouw uitzetlijst

Vaak krijg je via je kraamzorg ook een uitzetlijst. Je kunt natuurlijk een gedeelte van de artikelen vragen als babyshower of kraamcadeau. Dat scheelt een hoop in jullie portemonnee. En vaak vinden de toekomstige opa en oma het leuk om bij te dragen aan bijvoorbeeld de kinderwagen of de kinderkamer. Samen naar de winkel om dit uit te zoeken zorgt al voor een leuk uitje en een mooie herinnering. Een aantal van de artikelen op de uitzetlijst kun je via onze webshop aanschaffen, zoals bijvoorbeeld de babyflesjes en de elektrische kolf.

 

Ook kun je geld besparen door sommige spullen tweedehands aan te schaffen, of bijvoorbeeld via familie of vriendinnen die al kinderen hebben. Vaak hebben zij nog een zolder vol met oude babyspulletjes die nog makkelijk een ronde meekunnen. Maar ook via tweedehands websites en kringloopwinkels kun je heel veel goede babyspullen vinden. Kosteneffectief én duurzaam! Een laatste tip is uiteraard de aanbiedingen in de gaten houden, en verschillende merken met elkaar te vergelijken. Bij de Consumentenbond kun je veel informatie vinden over verschillende babyproducten. Download onze baby uitzetlijst PDF gratis onderaan deze pagina.

 

De uitzetlijst voor een tweede kind

Bij een tweede kindje heb je vaak al een groot gedeelte van de uitzetlijst in huis, zoals bijvoorbeeld de box, kinderwagen en het wiegje. Afhankelijk van het leeftijdsverschil kun je bijvoorbeeld ook de autostoel hergebruiken, als je eerste kindje hier al is uitgegroeid. Nog een overweging is een dubbele buggy, of een meerijdplankje voor je bestaande kinderwagen. Wellicht kan jouw kindje ook al zelfstandig op een stoel zitten, maar zo niet, dan is het handig om bijvoorbeeld een extra kinderstoel aan te schaffen. Rompertjes zijn fijn om lekker nieuw aan te schaffen, maar de wat zwaardere kwaliteit boxpakjes en jasjes kun je makkelijk hergebruiken voor je tweede kindje. Afhankelijk natuurlijk of je weer hetzelfde geslacht krijgt! Inventariseer dus wat je al in huis hebt en streep dit alvast af van onze uitzetlijst, dat scheelt een hoop extra shoppen.

 

Gratis baby uitzetlijst PDF printen

Hegen heeft voor jou een handige baby uitzetlijst opgesteld met alles wat je écht nodig hebt. In deze uitzetlijst vind je alles wat je nodig hebt voor je kleintje in de buik maar ook voor jezelf. Wij adviseren om de volgende artikelen ongeveer rond de zevende zwangerschapsmaand in huis te hebben. Hoogzwanger winkelen is niet fijn, en je bevalling kan natuurlijk altijd eerder beginnen! Download onze baby uitzetlijst PDF gratis. De Hegen baby uitzetlijst zorgt ervoor dat je tijdens je zwangerschap een handige checklist hebt, waarin je precies kan zien wat je nodig hebt. Print deze lijst uit en streep je aankopen telkens af, totdat je alles compleet hebt!