Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

HEGEN FLES ERVARING

Benieuwd naar de Hegen fles ervaring? Op deze pagina vind je de reviews van Hegen flessen en kolfapparaten.

 

De Hegen fles ervaring in de Benelux is lovend! Van mama’s en papa’s tot lactatiekundigen en pedagogisch medewerkers: iedereen is ontzettend enthousiast over de flesjes van Hegen. Zelf een review achterlaten? Leuk! Dat kun je doen via elke productpagina in de webshop of via Google Reviews op onze bedrijfspagina. Die vind je als je “Hegen Benelux” googelt. Alvast bedankt!

 

Hegen babyflessen worden tevens door internationale Amazon reviewers beoordeeld met 5 uit 5 sterren, die kun je hier lezen.

 

Lees hieronder een greep uit de Hegen fles ervaring van onze gebruikers:

De kraamverzorger van mijn broer zag ze en heeft ze meteen besteld, de logopedist hier thuis ook met de werkgroep en de kinderafdeling waar ik met mijn zoontje kom! Alle hulpverleners vinden het fantastisch. En wij natuurlijk ook!

Lotte via Instagram

We hebben een winnaar! Hiervoor al 4 andere type flessen geprobeerd die Mia weigerde. Maar de fles van Hegen pakt in 1 keer! Nu hopen dat het zo goed blijft doen.

@nicisbakery via Instagram

Ik zou nog even terugkomen op de flesjes die we gebruiken van Hegen. Ik ben er oprecht erg blij mee! Sluiten goed, makkelijk klaar te maken voor gebruik (zelfs met 1 hand terwijl ik Bobby vast heb), geen gedoe met lucht bij Bobby en ondanks dat ik 90% direct aan de borst voed, pakt hij dit flesje wel echt goed. Ik moet iets meer gaan kolven zodat Remi soms een voeding kan overnemen en ik wat langer de deur uit kan. Kolf gebruik ik ook van Hegen en post ik binnenkort over.

@Ellistenheuvel via Instagram

Hoi hoi! Ik ben kraamverzorgende en heb pas jullie flesjes ontdekt en moet zeggen ze doen hun werk goed! Ideaal en makkelijk schoon te maken ook belangrijk. Ik ga je ze voortaan adviseren aan mijn cliënten 🙂

Annelies via Instagram DM

De flessen aangeschaft tijdens mijn zwangerschap. Onze eerste dronk van een ander merk, maar door de positieve berichten op social media haalden ze mij over. Vanaf de geboorte de flesjes gebruikt en ze pakte de fles meteen zonder problemen. Handig en makkelijk bevestigingssysteem en ze passen in onze flessenwarmer van Philips Avent. Voor ons geen ander flessenmerk meer dan Hegen!

Lea Cindy

Ik hoop dat jullie snel in de Etos en DA komen te liggen want heb nu met mijn vierde kind nog nooit zulke fijne flessen gehad!

Anoniem via de Hegen webshop chat

Toen ik in verwachting was ons tweede kindje, wilde ik net als bij de eerste graag weer borstvoeding geven. Maar de eerste weken zijn heel zwaar, dus was ik op zoek naar een fles waarmee ik de afgekolfde melk aan ons kind kon geven, en mijn borsten wat rust kon gunnen wegens kloofjes. De ideale fles hiervoor heb ik gevonden, namelijk de flessen van Hegen. Ons kleintje drinkt erg mooi uit de fles, heeft amper krampjes en verslikt zich zelden door de fijne toevoer. Van eventuele tepelverwarring is bij ons geen sprake! En daarnaast zijn ze door het handige klik systeem ook fijn in gebruik, en is het mij nog niet gebeurd dat ik in de haast de flessen verkeerd dichtdraai, wat mij bij andere flessen nog weleens gebeurde.

Karin via bol.com

Beste flesjes ooit. Voor mijn tweede kindje ga ik ook zeker deze bestellen. Onze kraamhulp kende jullie nog niet en nu raadt ze jullie overal aan! Wat een wereld van verschil!

@chloewilgenburg via Instagram

Als je de fles geeft zijn de Hegen flesjes echt ideaal. Onze zoon van twee maanden heeft nauwelijks last van krampjes, drink er ook heel goed uit, goed schoon te maken. Mooi product <3

@natascha_los_van_baaren via Instagram

Lua doet het zo goed! Deze flesjes zijn een dikke aanrader als je fles en borst heeft, ook mijn lactatiekundige was mega enthousiast over deze flesjes.

@benthejo via Instagram

Hoi! Mijn man en de oppas zijn superblij met de Hegen fles! In verband met de late levering kreeg onze dochter eerst voeding uit een andere fles. Ze drinkt nu veel rustiger met deze fles, veel meer alsof ze aan de borst drinkt. Nu al superblij met deze aankoop! Ik zal de fles, de bakjes en de kolf bij iedereen aanraden. Dat wilde ik even met je delen! Groet van een enthousiaste gebruiker van de Hegen artikelen 🙂

Mirthe via Instagram DM

De flessen van Hegen zijn echt de tip! Nul krampjes bij Bo, ze zijn vierkant in plaats van rond (makkelijker schoonmaken) nooit meer verkeerd erop draaien want er is een kliksysteem en boven alles: duurzaam! Erna te gebruiken als opslagbakjes voor hapjes/fruit en ander lekkers. Ik ben in love en oh ja ze zijn ook nog een supermooi!

@lindejong via Instagram

Ik heb zojuist de flessen ontvangen en direct uitgeprobeerd. Wat een geweldige fles!!!!

Anoniem via de webshop Chat

Na meerdere flessen geprobeerd te hebben maar alles waardeloos, nu helemaal fan van de Hegen fles. Wat een genot, geen gelek meer! Ons dochtertje Fayenne blij en papa en mama blij!

Kelly via Instagram DM

Ik geef borstvoeding en daarnaast af en toe de fles. Bij alle andere flessen was het altijd schreeuwen totdat we Hegen gingen gebruiken.

@daniqueewbankverdonk – via Instagram

Hier nooit meer wat anders! Eindelijk een fles die niet lekt, die er mooi uit ziet en die super ideaal is in gebruik!

Christel

Ik geniet van het geluid van de Hegen kolf, de plonsjes melk die ik hoor vallen tijdens het kolven geven mij een goed gevoel en doen mij ontspannen. Daarbij is de kolf mooi, krachtig, handzaam, klein en gebruiksvriendelijk en is makkelijk schoon te maken!

@stayctje- via Instagram

Voordat ik de kolf gebruikte van Hegen gebruikte ik die van een ander merk, maar die van Hegen is op veel vlakken een fijnere en betere kolf. Mijn productie is effectiever, ik kolf dus meer melk in een veel kortere tijd. Mijn toeschiet reflex wordt opgewekt door de verschillende voorgeprogrammeerde ritmes, deze kan ik precies goed afstellen voor wat werkt voor mij. Deze onthoud de kolf dus, ideaal want dan hoef je je dus niet te focussen op het kolven zelf en geen knopjes e.d.c in te drukken. Wat ook heel fijn is is dat het kolfapparaat oplaadbaar is. Je zit dus niet vast aan een stroompunt. Daarnaast het geluid, de kolf is vrij stil, wat ik ook ontzettend fijn vind voor als ik op plekken moet kolven waar andere mensen je misschien zouden kunnen horen. Echt heel Fijn! De kolfonderdelen zijn snel en makkelijk uit elkaar te halen en makkelijk schoon te maken. dit geldt ook voor de handkolf. Ik vind het jammer dat ik de kolf van Hegen niet eerder heb ontdekt, het maakt het kolven echt een stuk aangenamer. Last but not least: het design! Toen de set binnenkwam was ik blij verrast. Prachtige vormgeving, goede kwaliteit en een roze kleur, wie wil dit nou niet? 😉

@InterieurvanAnne – via Instagram

Wij zijn helemaal fan van Hegen en hebben het hele assortiment! <3

@marly.maria90 -via Instagram

Top flesjes, die mijn kleintje gelijk goed pakte. Geen verwarring bij borstvoeding.

@a.vandelouw- via Instagram

Love love love it! Mega fijn in gebruik. Duurzaam & mooi.

@JesseJaney- via Instagram

Zijn er enorm blij mee. Nooit meer lekkende bakjes met melk in de tas. En een super mooi design!

@zoegayah- via Instagram

Zo blij met het Hegen flesje! Ze is nu 9 weken en nog amper last gehad van krampjes!

@Melissa MK- via Instagram

Wat een cadeautje om de kolf van Hegen binnen te krijgen. Mooi design. Maar vooral een fijne kolf. Ik was op zoek naar een kolf die vrij is van schadelijke stoffen. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat dat niet zo gemakkelijk was. Toen ik deze kolf in een advertentie tegenkwam wist ik gelijk dat ik deze kolf wilde hebben. Hij is gemakkelijk in gebruik en en goed schoon te maken. Wat ik ook een voordeel vind is dat je geen stopcontact nodig hebt om te kolven. De service van Hegen is ook uitstekend. Via de chat krijg je snel antwoord. Het flesje heb ik nog niet, maar die ga ik zeker bestellen!

Annet van Lagen

Hele fijne fles. Ik ben overgestapt van Dr Brown en had hier geen problemen mee. Een fles die niet lekt en zeer lijkt op de vorm van de borst. Ik vind het ook fijn dat de tuit niet in het midden zit waardoor je hem niet verticaal hoeft te houden voor het laatste beetje melk. Het schoonmaken vind ik ook een stuk gemakkelijker met deze fles. Je kunt gemakkelijk contact leggen met hegen en ze zijn zeeeer klant vriendelijk!

Jodi

Ik vind het hele fijne flessen. Ik kreeg de starterkits als cadeau. En heb nog een flesje bij besteld. Ze zijn handig in gebruik en zien er ook nog eens leuk uit. En je kan de flessen ook nog eens voor andere doeleinden gebruiken.

Sara

Ik ben ontzettend blij met de Hegen kolf. Als verloskundige kreeg ik deze tip van mijn collega. Ik moet zeggen dat ik het best lastig vond om hem aan te schaffen terwijl ik er geen ervaring mee heb, in tegenstelling tot andere kolven, maar uiteindelijk toch gedaan omdat de reviews zo lovend zijn. En echt, ik heb nooit een moment spijt gehad. Hij is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te krijgen. Daarnaast ziet hij er super leuk uit, niet het meest belangrijk maar wel een pluspunt als ik hem straks overal mee naar toe sleep haha. Ik ben super tevreden en zal hem in de toekomst ook zeker aanbevelen aan mijn cliënten.

Iris de Vriend

Verloskundige

Ik gebruik deze fles op het kinderdagverblijf waar ik werk voor baby’s die moeilijk drinken. Met 1 klik zit hij dicht en hij lekt niet. Ideaal!

Viviënne – Pedagogisch medewerker

Wat een super flessen, voor de hegen fles meerdere soorten geprobeerd maar constant gelek. En uiteindelijk bij hegen uitgekomen. Geen gelek meer makkelijk schoon te maken een genot.

Frieda

Super!

Hans Janssen