Klantenbeoordeling:
5/5

HEGEN FLES ERVARING

Benieuwd naar de Hegen fles ervaring? Op deze pagina vind je de reviews van Hegen flessen en kolfapparaten.

 

De Hegen fles ervaring in de Benelux is lovend! Van mama’s en papa’s tot lactatiekundigen en pedagogisch medewerkers: iedereen is ontzettend enthousiast over de flesjes van Hegen. Zelf een review achterlaten? Leuk! Dat kun je doen via elke productpagina in de webshop of via Google Reviews op onze bedrijfspagina. Die vind je als je “Hegen Benelux” googelt. Alvast bedankt!

 

Hegen babyflessen worden tevens door internationale Amazon reviewers beoordeeld met 5 uit 5 sterren, die kun je hier lezen.

 

Lees hieronder een greep uit de Hegen fles ervaring van onze gebruikers:

Hier nooit meer wat anders! Eindelijk een fles die niet lekt, die er mooi uit ziet en die super ideaal is in gebruik!

Christel

Ik geniet van het geluid van de Hegen kolf, de plonsjes melk die ik hoor vallen tijdens het kolven geven mij een goed gevoel en doen mij ontspannen. Daarbij is de kolf mooi, krachtig, handzaam, klein en gebruiksvriendelijk en is makkelijk schoon te maken!

@stayctje- via Instagram

Voordat ik de kolf gebruikte van Hegen gebruikte ik die van een ander merk, maar die van Hegen is op veel vlakken een fijnere en betere kolf. Mijn productie is effectiever, ik kolf dus meer melk in een veel kortere tijd. Mijn toeschiet reflex wordt opgewekt door de verschillende voorgeprogrammeerde ritmes, deze kan ik precies goed afstellen voor wat werkt voor mij. Deze onthoud de kolf dus, ideaal want dan hoef je je dus niet te focussen op het kolven zelf en geen knopjes e.d.c in te drukken. Wat ook heel fijn is is dat het kolfapparaat oplaadbaar is. Je zit dus niet vast aan een stroompunt. Daarnaast het geluid, de kolf is vrij stil, wat ik ook ontzettend fijn vind voor als ik op plekken moet kolven waar andere mensen je misschien zouden kunnen horen. Echt heel Fijn! De kolfonderdelen zijn snel en makkelijk uit elkaar te halen en makkelijk schoon te maken. dit geldt ook voor de handkolf. Ik vind het jammer dat ik de kolf van Hegen niet eerder heb ontdekt, het maakt het kolven echt een stuk aangenamer. Last but not least: het design! Toen de set binnenkwam was ik blij verrast. Prachtige vormgeving, goede kwaliteit en een roze kleur, wie wil dit nou niet? 😉

@InterieurvanAnne – via Instagram

Wij zijn helemaal fan van Hegen en hebben het hele assortiment! <3

@marly.maria90 -via Instagram

Top flesjes, die mijn kleintje gelijk goed pakte. Geen verwarring bij borstvoeding.

@a.vandelouw- via Instagram

Love love love it! Mega fijn in gebruik. Duurzaam & mooi.

@JesseJaney- via Instagram

Zijn er enorm blij mee. Nooit meer lekkende bakjes met melk in de tas. En een super mooi design!

@zoegayah- via Instagram

Zo blij met het Hegen flesje! Ze is nu 9 weken en nog amper last gehad van krampjes!

@Melissa MK- via Instagram

Wat een cadeautje om de kolf van Hegen binnen te krijgen. Mooi design. Maar vooral een fijne kolf. Ik was op zoek naar een kolf die vrij is van schadelijke stoffen. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat dat niet zo gemakkelijk was. Toen ik deze kolf in een advertentie tegenkwam wist ik gelijk dat ik deze kolf wilde hebben. Hij is gemakkelijk in gebruik en en goed schoon te maken. Wat ik ook een voordeel vind is dat je geen stopcontact nodig hebt om te kolven. De service van Hegen is ook uitstekend. Via de chat krijg je snel antwoord. Het flesje heb ik nog niet, maar die ga ik zeker bestellen!

Annet van Lagen

Hele fijne fles. Ik ben overgestapt van Dr Brown en had hier geen problemen mee. Een fles die niet lekt en zeer lijkt op de vorm van de borst. Ik vind het ook fijn dat de tuit niet in het midden zit waardoor je hem niet verticaal hoeft te houden voor het laatste beetje melk. Het schoonmaken vind ik ook een stuk gemakkelijker met deze fles. Je kunt gemakkelijk contact leggen met hegen en ze zijn zeeeer klant vriendelijk!

Jodi

Ik vind het hele fijne flessen. Ik kreeg de starterkits als cadeau. En heb nog een flesje bij besteld. Ze zijn handig in gebruik en zien er ook nog eens leuk uit. En je kan de flessen ook nog eens voor andere doeleinden gebruiken.

Sara

Ik ben ontzettend blij met de Hegen kolf. Als verloskundige kreeg ik deze tip van mijn collega. Ik moet zeggen dat ik het best lastig vond om hem aan te schaffen terwijl ik er geen ervaring mee heb, in tegenstelling tot andere kolven, maar uiteindelijk toch gedaan omdat de reviews zo lovend zijn. En echt, ik heb nooit een moment spijt gehad. Hij is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te krijgen. Daarnaast ziet hij er super leuk uit, niet het meest belangrijk maar wel een pluspunt als ik hem straks overal mee naar toe sleep haha. Ik ben super tevreden en zal hem in de toekomst ook zeker aanbevelen aan mijn cliënten.

Iris de Vriend

Verloskundige

Ik gebruik deze fles op het kinderdagverblijf waar ik werk voor baby’s die moeilijk drinken. Met 1 klik zit hij dicht en hij lekt niet. Ideaal!

Viviënne – Pedagogisch medewerker

Wat een super flessen, voor de hegen fles meerdere soorten geprobeerd maar constant gelek. En uiteindelijk bij hegen uitgekomen. Geen gelek meer makkelijk schoon te maken een genot.

Frieda

Super!

Hans Janssen

“Ik raad de elektrische kolf van Hegen aan, en ik gebruik ook hun flesjes. Hegen heeft een super mooi systeem.”

Kim Feenstra

Q&A Instagram op 29-01-2021

Onze zoon dronk heel netjes en beheerst zijn flesje. Zonder lelijk verslikken of spugen. Zo blij met deze flessen! Ook het systeem zelf is super fijn en makkelijk. Mega aanrader dus.

Marlieke Brinton

Wat een enorm fijne kolf is de kolf van Hegen. Het design is mooi, hij is krachtig en super fijn van formaat. Ik heb hem dagelijks gebruikt zowel enkel als dubbel. Ik kan hem iedereen aanraden!

Eline Zwitser

Hele fijne kolf! Krachtig en ik vind het fijn dat je zowel de intensiteit als de snelheid van het vacuüm kan instellen. De onderdelen zijn goed schoon te maken en makkelijk in elkaar te zetten. Ook is hij gemakkelijk om te zetten naar een handkolf. Zeker een aanrader!

Elise Milou

Sinds kort overgestapt op de flesjes van Hegen ! Ze zijn super makkelijk in gebruik en vooral het schoonmaken gaat veel sneller dan bij andere merken. Ook fijn dat je het voor andere doeleinden kan gebruiken. Plus ze zien er ook erg mooi uit op het aanrecht ;). Wij zijn erg tevreden en hebben al 6 flesjes in gebruik !

Manish

Mooi design, en super in gebruik. Ons zoontje dronk erg onrustig aan een flesje van een ander merk. De melk stroomde dan ook toe terwijl hij niet zoog. Dat is bij deze fles niet zo wat maakt dat hij perfect is voor de combinatie met borstvoeding. Als ik nu niet thuis ben en hij een flesje moet krijgen met moedermelk , drinkt hij deze rustig op en is tevreden en verzadigd. Wij zijn er ontzettend blij mee en ik zou iedereen deze fles aanraden!

Sija Louwerse

Nederland

“Wat een handige flesjes! Het kliksysteem is ideaal! Geen gedoe met gedraai van de dop op de fles. 1 klik en hoppa, klaar! Drinken maar! Ook de vierkante vorm van de fles is handig. De opening is groot waardoor je gemakkelijker dan bij andere flesjes het schepje met poeder erin kan doen. Je zit niet zo te pielen, met de kans dat het er naast gaat. Ik vind dat er is gekozen om de juiste afmetingen qua cijfers van ml of cc op het flesje te zetten en is fijn leesbaar! En als laatste vind ik ook de afsluitdop bovenop het flesje ook een prettige vorm en het gaat er gemakkelijk op en af. Mijn ervaring bij andere flesjes gaat dat niet altijd zo eenvoudig. Kortom een ideaal en handig flesje! Mijn dochter en ik zijn tevreden!”

Lisa Ridder-Rood

Alkmaar

“Wat een heerlijke flesjes, met een hele luxe uitstraling. De spenen van de flessen voelen zacht en soepel aan. Onze dochter pakte (na alleen maar borstvoeding) gelijk de fles en dronk het flesje goed en rustig leeg! Daarnaast is het flesje ook héél gemakkelijk te openen en sluiten, zelfs met één hand. Hoe handig is dat als je een hongerige baby in je armen hebt! Wij zijn héél erg tevreden!”

Puck de Boer

Grootschermer

“Een mooie fles die door mijn zoon direct geaccepteerd werd en die na gebruik nog gewoon verder gebruikt kan worden; heerlijk duurzaam vooruitzicht.”

Amalia de Jong

Heerhugowaard

“Ik heb de Hegen kolf en flesjes vanaf de geboorte van mijn dochter gebruikt. Omdat ik borstvoeding geef was het voor mij heel belangrijk een flesje te hebben waarbij zo min mogelijk tepel fles verwarring zou ontstaan. Bij andere flesjes had mijn dochter binnen no time de melk leeg gedronken, maar bij de Hegen moet ze echt nog een beetje der best doen tijdens het drinken (net als tijdens de borstvoeding). Ik ben nu 3 maanden verder en combineer nog steeds de borst met de Hegen flesjes.Tips voor alle mama’s out there. Ik ben absoluut fan en raad ook iedereen deze flesjes aan!”

Pleunie Teunisse

Nederland

“Wat een top systeem. Handig om melk te bewaren, mee te nemen en om de kleine te voeden. Het systeem sluit goed af, zodat er geen melk verloren gaat. Door makkelijk en snel te kunnen wisselen van de gesloten deksel naar fles deksel kan je snel de kleine voeden. Na dit starters pakket gelijk extra flesjes gekocht. Het staat namelijk ook mooi in de koelkast en naast onze nespresso. Oja je kunt ze stapelen en aan elkaar vast maken. Dit kan niet bij andere flesjes die wij hebben geprobeerd. Als je ze eenmaal hebt wil je niet anders. We pakken toch elke keer het liefste jullie flesjes, qua bewaren, meenemen, alles. We moeten vaak naar het ziekenhuis en met die dop is het geweldig.”

Janna Rood

Utrecht

“Ik gebruikte eerst een ander merk flesje en merkte echt een verschil. Ze kan met de Hegen fles in 1 keer doordrinken en natuurlijk een boertje erna, maar geen hik meer. Ook kan ze de 240ml nu zelf al een beetje vasthouden. De 150ml gebruiken we voor warme dagen voor water. Ik bewaar de prachtige geschenkdoos nog steeds om babyspullen in te bewaren. En dat kliksysteem om te sluiten- halleluja! In de haast draaide ik die andere flesjes weleens verkeerd dicht, en dat kan nu niet gebeuren. Ik (en Fairouz) willen niet anders meer!”

Elisa-Sophie Achgare

Alkmaar

“Wij zijn dubbel en dwars Hegen fan! Multifunctioneel (ik gebruik het ook als waterfles op mijn werk) en daarbij het belangrijkste: het flesje lekt niet. Super fijn dat je goed kunt zien of het flesje goed leeg is, en ook nog eens makkelijk schoon te maken.”

Simone Dekker

Nieuwe Niedorp