Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Babyshower invulkaarten download

Babyshower invulkaarten download

Babyshower invulkaarten download gratis
Download gratis Hegen’s babyshower invulkaarten! Ga jij een babyshower organiseren voor je familielid of vriendin? Download dan gratis onze babyshower invulkaarten! Raad naam, gewicht en lengte en geef advies aan de mama to-be.

 

Gratis babyshower invulkaarten download

Raad:

 

  • Het gewicht
  • De babynaam
  • De uitgerekende datum

 

..en nog veel meer! Combineer de gratis babyshower invulkaarten in een mapje voor de mama to-be om mee naar huis te nemen. Download de babyshower invulkaarten gratis hier:

Gratis babyshower invulkaarten downloaden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download direct de babyshower invulkaarten!

 
Babyshower invulkaarten download gratis

Waarom een babyshower?

 

Het simpele antwoord is omdat het zowel leuk als productief is. Een babyshower kan de aanstaande ouders helpen zich minder overweldigd te voelen. Dat is in feite een belangrijk doel van een babyshower: de ouders mentaal voorbereiden op de belangrijke taak die komen gaat. Zoals iedere ouder weet hebben baby’s VEEL dingen nodig. Babyshower cadeaus van liefhebbende vrienden en familie kunnen er veel toe bijdragen dat in alle benodigdheden wordt voorzien. Het geven van de essentiële dingen, zoals luiers, flesjes en verzorgingsproducten (voor baby’s en mama’s), helpt ook om het gevoel van ‘heb ik alles wel in huis?’ te verminderen wat alle nieuwe ouders herkennen. Maar ook ouders van hun tweede en derde kindjes zijn bezorgd over het nieuwe leven dat onderweg is. Wie heeft dat niet? Praten en lachen over de avonturen (en tegenslagen) van het ouderschap kan die angst aanzienlijk verminderen.

 

Wie moet de babyshower plannen en hosten?

 

Wiens taak is het om een babyshower te geven voor een aanstaande moeder? Kan een beste vriend, collega of buurman de babyshower plannen, of moet je het aan een familielid overlaten? Het antwoord is dat iedereen die wil en kan, welkom is om een babyshower te geven. Het maakt niet echt uit wie de festiviteiten plant en organiseert, als het maar wordt gedaan. Bovendien kunnen er soms meer dan één babyshower zijn, waarbij elke babyshower verschillende groepen mensen omvat. Bijvoorbeeld een babyshower voor vrienden en familie en eentje met collega’s. Bovenaan deze pagina vind je de Babyshower invulkaarten download!

 

Wanneer moet je de babyshower houden?

 

Ons advies bij het regelen van een datum voor het feest is: wacht niet te lang! Zelfs als je beste vriendin pas een week geleden heeft ontdekt dat ze zwanger is, kun je nu alvast beginnen met het plannen van de babyshower. En wees niet bang om in het tweede trimester de babyshower te houden, in plaats van te wachten tot het derde trimester. We raden dit aan om twee zeer belangrijke redenen:

• Het zorgt ervoor dat de aanstaande mama genoeg energie heeft om van haar babyshower te genieten.
• Het geeft de aanstaande ouders alle tijd om alle benodigdheden te kopen die ze nog nodig hebben na de babyshower.

 

Waar moet je het feest organiseren?

 

De locatie van je babyshower hangt volledig af van de gastenlijst en de sfeer die je wilt creëren! Een paar verschillende locatie ideeën voor je babyshower zijn: als het lekker weer zijn bijvoorbeeld de achtertuin of een plaatselijk park geweldige locaties. Een alternatief (en een snelle schoonmaak!) is een babyshower geven in een restaurant of café. En natuurlijk zijn je woonkamer of keuken de perfecte plek voor zowat elke babyshower! Qua locatie zijn de mogelijkheden eindeloos. In elk geval kun je deze babyshower invulkaarten alvast uitprinten en meenemen naar de locatie naar keuze. Bovenaan deze pagina vind je de Babyshower invulkaarten download!

 

Wie moet je uitnodigen voor de babyshower?

 

Hier een tip waar elke babyshower planner zich aan zou moeten houden: keep it close. Nodig alleen de mensen uit die het dichtst bij de kersverse ouders staan, zodat niemand zich verplicht voelt om aanwezig te zijn. Als dat slechts vier vrienden en hun partners betekent, dan is dat maar zo. De grootte van de groep maakt niet uit als het om babyshowers gaat. Trap niet in de val door te proberen de gastvrouw met de meeste gasten te zijn. Ouders, hechte familie en een paar vriendinnen vormen de ideale gastenlijst voor een onvergetelijke babyshower. En extra leuk als deze gasten hun advies invullen op de babyshower invulkaarten! Bovenaan deze pagina vind je de Babyshower invulkaarten download!

Wat moet je doen tijdens de babyshower?

Dit, samen met hoe je moet decoreren, is waarschijnlijk de grootste vraag die je hebt. Het is moeilijk om een babyshower te plannen die iedereen leuk vindt, dus houd er rekening mee dat de voorkeuren van de zwangere mama prioriteit hebben! Bekijk hier onze pagina met Babyshower tips. Zorg ervoor dat je haar vraagt wat ze wil doen tijdens haar babyshower. Normaal gesproken omvat een babyshower lekker eten, een paar spelletjes (of knutselen) en cadeautjes openen. En natuurlijk deze babyshower invulkaarten invullen!