Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Kraamcadeau kopen

Origineel kraamcadeau kopen?

origineel kraamcadeau
Ga je binnenkort op kraamvisite of wil je de aanstaande mama verrassen met een babyshower? Het perfecte kraamcadeau is een geschenkset van Hegen, zoals de Basis Starterkit, de Essential Starterkit of een van onze handige combisets! Even geen idee wat je moet kopen voor een babyshower of kraamcadeau? In de Hegen geschenkset zitten meerdere artikelen die een mama in spé nodig heeft. De geschenksets van Hegen zijn prachtig verpakt, in een luxe doos met grote strik. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen.

 

KRAAMCADEAU INGEPAKT LATEN BEZORGEN: DAT KAN!

 

Wil het cadeautje gratis ingepakt hebben voor een meisje, jongen of liever een neutraal? We maken het cadeautje compleet met een gepersonaliseerd felicitatiekaartje en gekleurde (eco) papiersnippers. Zo verstuur je een persoonlijk kraamcadeau naar de toekomstige mama en papa, uniek voor hen ingepakt. Hoe? Zet het in de notities als je bestelling plaatst. Wij maken het dan kosteloos in orde!

 

ORIGINEEL KRAAMCADEAU KOPEN VOOR EEN BABYSHOWER

 

Iedereen geeft vaak leuke pakjes en speelgoed tijdens een kraamfeest of babyshower, maar dit zijn cadeaus waar de ouders meestal niet zo veel aan hebben in het begin. Daarom is het verstandig om juist een praktisch kraamcadeau te geven. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau goed zal worden benut. De Hegen geschenksets zijn een perfect praktisch en origineel kraamcadeau: babyflessen zijn namelijk al vanaf 0 maanden te gebruiken. En de flessen van Hegen zijn duurzaam, want je kunt ze na de flesjesperiode blijven door blijven gebruiken als drinkbeker en bewaarbakje voor de eerste hapjes. Kortom een super origineel kraamcadeau!

origineel kraamcadeau kopen

De babyflessen van Hegen hebben meerdere voordelen:

 

VOORDELEN:

 

✓ Asymmetrische anti-krampjes speen zorgt voor een rustig en veilig drinktempo bij je baby

✓ 100% lekvrije kliksluiting: met slechts één hand je flesje sluiten

✓ Gemaakt van het medisch gecertificeerde materiaal PPSU: van nature vrij van BPA, BPS en PVC

✓ Geschikt voor zowel borst- als kunstvoeding

✓ De vierkante vorm is ergonomisch fijn voor je baby, makkelijker te reinigen en stapelbaar

✓ Kunnen worden uitgekookt, gesteriliseerd en in de vaatwasser

✓ Groeit door middel van verschillende opzetstukken door met elke leeftijdsfase van je kindje

 

 

WAAROM EEN ORIGINEEL KRAAMCADEAU KOPEN?

Waarom is Hegen een origineel kraamcadeau? “Wat betekent Hegen eigenlijk?” Een vraag die we veel te horen krijgen. Hegen is letterlijk vertaald uit het Duits: koesteren. De naam Hegen komt deels van een Duits idioom, “hegen und pflegen”, wat zich losjes vertaalt in “waar je op jaagt, moet je cultiveren; wat je eet, moet je oogsten”. Het weerspiegelt ons geloof in het creëren van een positieve impact en bijdrage aan zowel onze klanten- als de wereld, in alles wat we doen! Dit vertaalt zich naar ons duurzame concept, waar we het babyflesje een langer leven willen geven. Van borstvoeding tot en met de eerste hapjes en verder.

 

Heb je nog vragen over onze flesjes of een origineel kraamcadeau kopen? Mail dan naar klantenservice@hegen.nl

 

Klik hier om al onze producten te bekijken.