Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5

✓ Gratis verzending boven de €75,-
✓ Koop nu, betaal later
✓ Standaardlevering 1-3 werkdagen

Kraamcadeau kopen

Origineel kraamcadeau kopen?

Ga je binnenkort op kraamvisite of wil je de aanstaande mama verrassen met een babyshower? Het perfecte kraamcadeau is een geschenkset van Hegen, zoals de Basis Starterkit of de Starterkit KOLF – BEWAAR – VOED. Even geen idee wat je moet kopen voor een babyshower of kraamcadeau? In de Hegen geschenkset zitten meerdere artikelen die een mama in spé nodig heeft. De geschenksets van Hegen zijn prachtig verpakt, in een luxe doos met grote strik. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen.

 

KRAAMCADEAU INGEPAKT LATEN BEZORGEN: DAT KAN!

 

Wil het cadeautje gratis ingepakt hebben voor een meisje, jongen of liever een neutraal? We maken het cadeautje compleet met een gepersonaliseerd felicitatiekaartje en gekleurde (eco) papiersnippers. Zo verstuur je een persoonlijk kraamcadeau naar de toekomstige mama en papa, uniek voor hen ingepakt. Hoe? Zet het in de notities als je bestelling plaatst. Wij maken het dan kosteloos in orde!

 

ORIGINEEL KRAAMCADEAU KOPEN VOOR EEN BABYSHOWER

 

Iedereen geeft vaak leuke pakjes en speelgoed tijdens een kraamfeest of babyshower, maar dit zijn cadeaus waar de ouders meestal niet zo veel aan hebben in het begin. Daarom is het verstandig om juist een praktisch kraamcadeau te geven. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau goed zal worden benut. De Hegen geschenksets zijn een perfect praktisch en origineel kraamcadeau: babyflessen zijn namelijk al vanaf 0 maanden te gebruiken. En de flessen van Hegen zijn duurzaam, want je kunt ze na de flesjesperiode blijven door blijven gebruiken als drinkbeker en bewaarbakje voor de eerste hapjes. Kortom een super origineel kraamcadeau!

origineel kraamcadeau kopen

De babyflessen van Hegen hebben meerdere voordelen:

 

VOORDELEN:

  • Multifunctioneel en duurzaam: minder plastic afval
  • Met slechts één klik te sluiten, nooit meer lekkende flesjes!
  • Kan temperaturen weerstaan van -20°C tot 180°C.
  • Behoudt de natuurlijke vitamines van de moedermelk
  • Vierkante vorm is makkelijk vast te pakken voor je baby
  • Mogelijkheid om direct in de fles af te kolven en luchtdicht af te sluiten
  • Vrij van BPA, BPS, PVC en andere schadelijke stoffen

 

WAAROM EEN ORIGINEEL KRAAMCADEAU KOPEN?

Waarom is Hegen een origineel kraamcadeau? “Wat betekent Hegen eigenlijk?” Een vraag die we veel te horen krijgen. Hegen is letterlijk vertaald uit het Duits: koesteren. De naam Hegen komt deels van een Duits idioom, “hegen und pflegen”, wat zich losjes vertaalt in “waar je op jaagt, moet je cultiveren; wat je eet, moet je oogsten”. Het weerspiegelt ons geloof in het creëren van een positieve impact en bijdrage aan zowel onze klanten- als de wereld, in alles wat we doen! Dit vertaalt zich naar ons duurzame concept, waar we het babyflesje een langer leven willen geven. Van borstvoeding tot en met de eerste hapjes en verder. Een origineel kraamcadeau kopen? Wij geven het babyflesje een tweede leven, een integratie in het gezin als voedselopslagbakje, tuitbeker, coffee to-go cup en maatbeker; maar ook met minder conventionele mogelijkheden als koekjesuitsteker, plantenbakjes (straks in het voorjaar je groentenzaadjes kiemen!) en verfpotjes voor knutselmiddagen. You name it, iedere dag zien we weer nieuwe ideeën voorbijkomen onder de #hegenhacks hashtag op Instagram. Maar in eerste instantie wilden we hét perfecte babyflesje creëren. Met een ultrazachte speen die je kindje makkelijk laat aanhappen. Een slimme ventilatieopening die ervoor zorgt dat er niet te veel lucht meekomt met de voeding, en daardoor krampjes en spugen voorkomt. Een handige kliksluiting die zorgt voor een lekvrije voedingservaring, en een brede vierkante vorm die het eenvoudig maakt om de fles schoon te maken- maar ook voor je baby om de fles vast te pakken. Heb je nog vragen over onze flesjes of een origineel kraamcadeau kopen? Mail dan naar klantenservice@hegen.nl

 

Klik hier om al onze producten te bekijken.