Op basis van 172 Amazon reviews: 5/5
5/5

Kraamcadeau kopen

Origineel kraamcadeau kopen?

Ga je binnenkort op kraamvisite of wil je de aanstaande mama verrassen met een babyshower? Het perfecte kraamcadeau is een geschenkset van Hegen, zoals de Basis Starterkit of de Starterkit KOLF – BEWAAR – VOED. Even geen idee wat je moet kopen voor een babyshower of kraamcadeau? In de Hegen geschenkset zitten meerdere artikelen die een mama in spé nodig heeft. De geschenksets van Hegen zijn prachtig verpakt, in een luxe doos met grote strik. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen.

 

KRAAMCADEAU INGEPAKT LATEN BEZORGEN: DAT KAN!

 

Wil het cadeautje gratis ingepakt hebben voor een meisje, jongen of liever een neutraal? We maken het cadeautje compleet met een gepersonaliseerd felicitatiekaartje en gekleurde (eco) papiersnippers. Zo verstuur je een persoonlijk kraamcadeau naar de toekomstige mama en papa, uniek voor hen ingepakt. Hoe? Zet het in de notities als je bestelling plaatst. Wij maken het dan kosteloos in orde!

 

ORIGINEEL KRAAMCADEAU KOPEN VOOR EEN BABYSHOWER

 

Iedereen geeft vaak leuke pakjes en speelgoed tijdens een kraamfeest of babyshower, maar dit zijn cadeaus waar de ouders meestal niet zo veel aan hebben in het begin. Daarom is het verstandig om juist een praktisch kraamcadeau te geven. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau goed zal worden benut. De Hegen geschenkset zijn een perfect kraamcadeau: babyflessen zijn namelijk al vanaf 0 maanden te gebruiken. Kortom een super origineel kraamcadeau!

origineel kraamcadeau kopen

De babyflessen van Hegen hebben meerdere voordelen:

 

VOORDELEN:

  • Multifunctioneel en duurzaam: minder plastic afval
  • Met slechts één klik te sluiten
  • Kan temperaturen weerstaan van -20°C tot 180°C.
  • Behoudt de natuurlijke vitamines van de moedermelk
  • Makkelijk vast te pakken voor je baby
  • Mogelijkheid om direct in de fles af te kolven en luchtdicht af te sluiten
  • Vrij van BPA en andere schadelijke stoffen

 

Klik hier om al onze producten te bekijken.