Klantenbeoordeling:
5/5

Voordelen Hegen

DE VOORDELEN VAN HEGEN

De eerste vier weken van zijn leven heeft je baby zo’n acht voedingsmomenten per dag. Dit betekent dus in één maand wel 224 flesjes! Dan kies je toch voor het allerbeste?

 

De prijswinnende babyfles van Hegen is ontwikkeld door een mama van vier, is van nature BPA, BPS en PVC vrij, heeft een anti-krampjes speen én is duurzaam. Duurzaam? Yes! Door het hoge kwaliteit medische materiaal PPSU kun je deze fles nog heel lang blijven doorgebruiken: als drinkbeker en snackbakje. Van borstvoeding, tot de eerste hapjes én daarna. Nooit meer oude flesjes weggooien.

 

De reviews in de Benelux zijn lovend! Van mama’s en papa’s tot lactatiekundigen en pedagogisch medewerkers: iedereen is ontzettend enthousiast over de flesjes van Hegen. Benieuwd naar onze reviews? Lees ze hier!

 

Dus: kies jij het beste voor jouw kindje?

EEN DUURZAME PPSU BABYFLES VRIJ VAN BPA, PVC EN BPS

De Hegen fles is gemaakt van het materiaal PPSU, wat veel wordt gebruikt in de ruimtevaart en medisch wereld wegens zijn extreme hardheid, en dus duurzaamheid. De Hegen fles is vrij van BPA, BPS, PVC, kunnen in de magnetron en zijn vaatwasserbestendig. Nóg een van de voordelen van Hegen: Het materiaal PPSU is veel beter bestand tegen hitte dan andere plasticsoorten, wat PPSU een stuk minder gevoelig maakt voor het lekken van microplastics.

voordelen hegen

Voordelen van Hegen:

✓ Van nature vrij van BPA, BPS en PVC
✓ Geschikt voor zowel borst- als kunstvoeding
✓ De anti-krampjes speen minimaliseert krampjes, boertjes en spugen
✓ Revolutionaire kliksluiting, draaien niet meer nodig dus geen kans op lekken!
✓ De ultrazachte asymmetrische speen maakt het makkelijk de fles te combineren met borstvoeding geven
✓ Makkelijk schoon te maken door de brede opening

Voordelen van Hegen: de fles groeit mee met je kind!

Waarom duurzaam? De Hegen fles is na de zuigelingentijd te converteren naar drinkfles en voedsel-opslagbakje voor koekjes, fruit en andere babysnacks. Maar ook voor bijvoorbeeld pasta, rijst en olie. Je kunt de Hegen fles daarnaast ook gebruiken als een waterfles of coffee to-go beker. Door deze multifunctionele opties heeft de Hegen babyfles een langere gebruiksduur dan reguliere babyflesjes. Zo hoef je je babyflesjes niet weg te gooien, en kun je ze met een nieuw doel blijven door gebruiken: praktisch én goed voor het milieu.

 

voordelen hegen

TE GEBRUIKEN ALS:

• Babyfles
• Kolf (elektrisch of handmatig)
• Opslagbakje voor:

– babysnacks (koekjes, fruit, rozijntjes)
– babymaaltijden (fruithap of warm eten)
– tussendoortjes voor papa en mama (havermout, notenmix)
– afgekolfde moedermelk (om te bewaren in koelkast of vriezer)

• Tuit-drinkfles voor dreumes en volwassenen
• Coffee of tea to-go beker

 

Beste anti-krampjes babyfles

Nóg een van de voordelen van Hegen: De Anti-Koliek Ventilatieopening overmatige luchtinname tijdens het drinken, waardoor de baby wordt beschermd tegen buikkrampjes, boertjes en spugen. Zo slaapt je kleintje (en jij!) een stuk beter. Je kunt de fles combineren met spenen van verschillende maten om zo de speen aan te passen naar het drinkritme van je baby: extra slow flow (prematuur en newborn), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen.

Voordelen Hegen:

Eenvoudig combineren borstvoeding en flesvoeding

voordelen hegen

De asymmetrische spenen van Hegen maken het gemakkelijk om borst- en flesvoeding te combineren, handig voor als je weer aan het werk gaat. De spenen zijn zacht en elliptisch van vorm en bootsen de borst van een moeder na, om natuurlijk aanleggen van baby’s te bevorderen. Hierdoor vermindert het de kans op tepelverwarring. Nóg een van de voordelen van Hegen! Daarnaast heeft de Hegen speen, in tegenstelling tot reguliere spenen, juist géén anti-druppelfunctie. Een natuurlijke borst van een moeder druppelt, dus waarom flesspenen niet?

 

Kolven, bewaren en voeden met slechts één flesje:

  1.  Kolf je melk elektrisch of handmatig direct in de Hegen fles
  2. Klik de opslagdeksels op de fles en bewaar je melk luchtdicht en lekvrij (je kunt de Hegen opslagbakjes diepvriezen tot -20 graden)
  3. Wissel het deksel voor de speen en voed je kindje (zonder dat je melk hoeft over te gieten, en belangrijke vitamines & mineralen verloren gaan!)