Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Babykalender maand 12

Hieperdepiep, hoera! Je baby is nu 1 jaar oud. Wat vliegt de tijd he? Je kleine is nu officieel een dreumes. Je baby heeft al zo veel grote stappen gemaakt. Hij kan nu zelfs papa/mama zeggenn, zelfstandig zitten, in zijn handjes klappen en met jullie meeten. Misschien kan je baby nu al zelfs een beetje lopen.

 

Ontwikkelingen van je baby

Misschien is het je al opgevallen dat je kindje minder babbelt dan eerst. Doordat ie zich nu meer kan bewegen heeft ie daar meer interesse ingekregen en dus minder interesse in praten.

Veel baby’s beginnen deze maand ook met lopen.

 

Je baby ontwikkelt zich emotioneel ook razendsnel. Je baby kan al knuffels en kusjes geven, vindt het leuk om te plagen, vindt het leuk om met andere kinderen samen te zijn en ontwikkelt zelfs banden met andere!

 

Je kindje is momenteel nog niet erg flexibel. Hij kan nog bang zijn voor nieuwe plekken en vreemde mensen. Geef hem dus de tijd om te wennen aan een nieuwe omgeving.

 

Jouw leven

Jij en je partner zijn al een jaar ouders! Dit is een spannend maar toch heel bijzonder jaar geweest. Het is namelijk niet niks wat jullie hebben gedaan! Je kan je nu al geen leven zonder je kleine voorstellen.

 

Een groot feestje kan best overweldigend zijn voor je kleine. Denk dus goed na hoe je de eerste verjaardag van je baby wilt vieren.

 

Voor 1e verjaardag ideeën kan je ons artikel: … lezen! (link naar eerste verjaardag pagina)