Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Vacatures Hegen Benelux

Vacatures Hegen Benelux


Wij zoeken per augustus een Creative Content Stagiair(e) die op de hoogte is van de laatste trends via social media. Daarnaast zoeken wij iemand die product- en lifestyle fotografie (pré: + video content) kan produceren. Van het creëren tot het posten, it’s all yours! Een dromer én een doener. Een flexibele, zelfstandige en leerzame stage waar je al je creativiteit in kwijt kunt!

 

Wie is Hegen?

Hegen Benelux is een tak van het internationale merk Hegen, bedacht door moeder van 4 kids, Yvon Bock. Yvon legt uit: “De naam Hegen komt deels van een Duits idioom, hegen und pflegen, dat zich losjes vertaalt in “waar je op jaagt, moet je cultiveren; wat je eet, moet je oogsten”. Het weerspiegelt ons geloof in het creëren van een positieve impact en bijdrage aan zowel onze klant- als de wereldwijde industrie in zijn geheel, in alles wat we doen.”

 

Yvon realiseerde een duurzaam design voor de babyflesjes, lang voordat duurzaamheid ‘hip’ werd. Yvon: “Om hygiënische redenen worden babyflessen meestal om de zes maanden gewisseld voor een nieuw exemplaar. Als je erover nadenkt, betekent dit dat je per baby elke zes maanden wel drie tot vier flessen of meer verbruikt. Dit is veel plastic afval. Ik wilde iets creëren waarop je kunt bouwen tijdens het leven, iets modulairs, net als Lego-speelgoed of Ikea-meubels.” De Hegen flesjes kun je na de zuigelingenperiode converteren naar een opslagbakje, rietjesbeker, drinkbeker en nog veel meer. Op deze manier kun je de producten hergebruiken met een nieuw doel: cycle to cycle.

 

In de Benelux wordt Hegen gerund door Sipie Groot, Sipie is exclusief distributeur voor Hegen Benelux, een babyflessen merk. Tijdens
haar zwangerschap zocht Sipie naar een duurzaam babyflesje wat niet van glas was. Wat ze vond was het duurzame babyflesje van Hegen. Sipie: “Ik wist meteen dat dit iets bijzonders was.” En zo geschiedde. Een half jaar na de geboorte van zoontje Darcy, vloog Sipie nog nét pre-Coronatijd naar Singapore om vervolgens distributeur te worden van Hegen. Sipie: “Door corona moest alles online. Ik heb in het begin alles zelf gedaan, van webshop pakketjes inpakken, tot facturen maken en het belangrijkste: de Instagram pagina bijhouden.” Een gouden strategie bleek het samenwerken met influencers. “Na een opgestuurd cadeaupakketje deelde Kim Feenstra uit eigen enthousiasme meermaals de producten van Hegen op haar Instagram, zo ontzettend lief!” En zo steeg Hegen in online populariteit, in zoverre dat Sipie haar eerste stagiaire aannam. Het harde werken was voor haar prima te combineren met haar jonge gezin. Sipie: “Inmiddels is Darcy  3 jaar en is hij in juni 2021 grote broer geworden van zusje Spencer. De combinatie van het moederschap en ondernemen is voor mij perfect. Ik zou het niet anders willen.”

 

Herken jij je in de volgende competenties?

✓ Van nature creatief, altijd 1001 ideeën paraat
✓ Probleem? Ik heb de oplossing!
✓ Effectief werken: jij kunt minimale tijd, maximaal benutten (werktijden zijn 09:00 tot 16:30)
✓ Ruim voldoende in Adobe programma’s (incl. video editing)

✓ Schrijf- en communicatief vaardig

Jouw to-do’s:

  • Content creatie: content creëren voor alle social media kanalen door te werken aan design, fotografie en videocontent
  • Content curation: beheer, plaatsing en planning van alle social media content
  • Community management: communiceer met onze volgers op Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest
  • Influencer management: het zoeken naar, en samenwerkingen sluiten met relevante influencers
  • Nieuwsbrieven produceren en versturen
  • Trends volgen en hierop inhaken met je content productie
  • Het opstarten van ons YouTube (en podcast kanaal)
  • Ondersteuning van de webshop werkzaamheden
  • Ondersteuning tijdens beurzen en events

Wat bieden wij?

✓ Een kantoor in Heerhugowaard, op 3 minuten lopen van het station
✓ Een eigen bureau met laptop
✓ Een werkervaring bij een wereldwijd groeiend merk binnen de baby lifestyle branche
✓ 300 euro stagevergoeding p/m en elke vrijdag lunch

✓ Voor de periode augustus – december 2022

 

We bieden een jonge, energieke en innovatieve omgeving, waarin elke dag nieuwe en uitdagende opdrachten met zich meebrengt. Overall is dit dé kans om te leren bij een wereldwijd merk en jouw steentje bij de dragen aan onze groei binnen de Benelux!

 

Interesse? Mail dan naar info@hegen.nl met jouw CV, motivatie en een foto (of introductievideo, leuk!) van jezelf.

 

Ervaring andere stagiairs

Ik heb een halfjaar stage gelopen bij Hegen en dat is me onwijs goed bevallen. Bij Hegen is er ruimte voor je eigen mening, input & creativiteit. Daarbij is het een afwisselende stage en er heerst een leuke sfeer. Zo ben je de ene week op kantoor bezig met Social Media en sta je de andere week bijvoorbeeld op een beurs of ben je content aan het maken. Mocht je geïnteresseerd zijn in het ondernemerschap dan is deze stage al helemaal een aanrader. Je loopt namelijk stage bij een zelfstandig ondernemer. Dit is onwijs waardevol als je zelf ooit ook je eigen bedrijf wil beginnen. Je leert namelijk veel elementen van het ondernemerschap kennen. Bij Hegen is er verder geen 9/ 5 mentaliteit en je wordt serieus genomen als een (werknemer). Hegen is in ontwikkeling betreft online marketing, social media marketing & sales. Mocht je meer een grafische stage zoeken dan kan je bij Hegen ook uit de voeten met de programma’s InDesign, Illustrator & Photoshop. Een ander praktisch voordeel aan het bedrijf vind ik de locatie. Het zit 3 min loopafstand van Station Heerhugowaard. Daarnaast is het met de auto ook gemakkelijk te bereiken. – Iris Rosman, Inholland Marketing & Communicatie