Op basis van 172 Amazon reviews: 5/5
5/5

Beste babyfles

BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

Ben je op zoek naar de beste babyfles voor jouw baby? De flesjes van Hegen minimaliseren krampjes, boertjes en spugen. Hegen heeft een revolutionaire kliksluiting en ergonomische vorm. De babyflesjes van Hegen zijn goed te combineren met borstvoeding en super makkelijk schoon te maken. Kortom Hegen is ontworpen om het beste te bieden voor jouw baby.

 

 

VEILIG EN MULTIFUNCTIONEEL

Het materiaal is veilig voor je baby. De babyflesjes van Hegen zijn gemaakt van PPSU en is veel beter bestand tegen hitte dan andere soorten plastic. Dit maakt het minder gevoelig voor het lekken van micro- en nanoplastics. Hegen heeft een uniek en duurzaam ontwerp waardoor je deze kunt gebruiken van baby tot kleuter. Je kunt Hegen om deze reden multifunctioneel gebruiken. Na de borstvoedingsperiode kun je deze ook gebruiken voor o.a. koekjes, rozijntjes, fruithapjes, yoghurt en warme hapjes. Verder kun je Hegen ook gebruiken als waterfles met een speciale drinkfles dop, als een coffee to-go beker en als lunchbakje voor havermout en salades. Door het multifunctionele gebruik van de babyfles hoeft deze na gebruik niet meer te hoeven weggegooid.

beste babyfles

 

 

BESTE BABYFLES,

Wat handig dat je vierkant bent,

 

Wat goed dat je duurzaam bent,

 

Wat fijn dat je meegroeit met mijn kindje,

 

Wat geruststellend dat je gemaakt bent van PPSU, vrij bent van schadelijke stoffen en dus veilig bent voor mijn baby!

 

Moeders vinden het vast heel fijn om direct in de babyfles te kunnen kolven,

 

En je bent met je anti-krampjes speen ook nog eens heel lief voor het buikje van mijn baby.

 

Weet je dat je al heel veel ouders en baby’s blij hebt gemaakt?

 

 

DE BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

Als ouders ben je natuurlijk opzoek naar de beste babyfles voor jouw baby. Alle voordelen van Hegen kun je vinden op deze pagina en op de productpagina. Hieronder vertellen moeders hun ervaring met Hegen:

Mooi design, en super in gebruik. Ons zoontje dronk erg onrustig aan een flesje van een ander merk. De melk stroomde dan ook toe terwijl hij niet zoog. Dat is bij deze fles niet zo wat maakt dat hij perfect is voor de combinatie met borstvoeding. Als ik nu niet thuis ben en hij een flesje moet krijgen met moedermelk , drinkt hij deze rustig op en is tevreden en verzadigd. Wij zijn er ontzettend blij mee en ik zou iedereen deze fles aanraden!

Sija, mama van Jack en George

Nederland

“Wat een handige flesjes! Het kliksysteem is ideaal! Geen gedoe met gedraai van de dop op de fles. 1 klik en hoppa, klaar! Drinken maar! Ook de vierkante vorm van de fles is handig. De opening is groot waardoor je gemakkelijker dan bij andere flesjes het schepje met poeder erin kan doen. Je zit niet zo te pielen, met de kans dat het er naast gaat. Ik vind dat er is gekozen om de juiste afmetingen qua cijfers van ml of cc op het flesje te zetten en is fijn leesbaar! En als laatste vind ik ook de afsluitdop bovenop het flesje ook een prettige vorm en het gaat er gemakkelijk op en af. Mijn ervaring bij andere flesjes gaat dat niet altijd zo eenvoudig. Kortom een ideaal en handig flesje! Mijn dochter en ik zijn tevreden!”

Lisa, moeder van Ivy Joy

Alkmaar

“Wat een heerlijke flesjes, met een hele luxe uitstraling. De spenen van de flessen voelen zacht en soepel aan. Onze dochter pakte (na alleen maar borstvoeding) gelijk de fles en dronk het flesje goed en rustig leeg! Daarnaast is het flesje ook héél gemakkelijk te openen en sluiten, zelfs met één hand. Hoe handig is dat als je een hongerige baby in je armen hebt! Wij zijn héél erg tevreden!”

Puck, moeder van Pip, Sterre en Fiep

Grootschermer

“Een mooie fles die door mijn zoon direct geaccepteerd werd en die na gebruik nog gewoon verder gebruikt kan worden; heerlijk duurzaam vooruitzicht.”

Amalia, moeder van Florentijn

Heerhugowaard

“Ik heb de Hegen kolf en flesjes vanaf de geboorte van mijn dochter gebruikt. Omdat ik borstvoeding geef was het voor mij heel belangrijk een flesje te hebben waarbij zo min mogelijk tepel fles verwarring zou ontstaan. Bij andere flesjes had mijn dochter binnen no time de melk leeg gedronken, maar bij de Hegen moet ze echt nog een beetje der best doen tijdens het drinken (net als tijdens de borstvoeding). Ik ben nu 3 maanden verder en combineer nog steeds de borst met de Hegen flesjes.Tips voor alle mama’s out there. Ik ben absoluut fan en raad ook iedereen deze flesjes aan!”

Pleunie, moeder van Prim

Nederland

“Wat een top systeem. Handig om melk te bewaren, mee te nemen en om de kleine te voeden. Het systeem sluit goed af, zodat er geen melk verloren gaat. Door makkelijk en snel te kunnen wisselen van de gesloten deksel naar fles deksel kan je snel de kleine voeden. Na dit starters pakket gelijk extra flesjes gekocht. Het staat namelijk ook mooi in de koelkast en naast onze nespresso. Oja je kunt ze stapelen en aan elkaar vast maken. Dit kan niet bij andere flesjes die wij hebben geprobeerd. Als je ze eenmaal hebt wil je niet anders. We pakken toch elke keer het liefste jullie flesjes, qua bewaren, meenemen, alles. We moeten vaak naar het ziekenhuis en met die dop is het geweldig.”

Janna, moeder van Ayla

Utrecht

“Ik gebruikte eerst een ander merk flesje en merkte echt een verschil. Ze kan met de Hegen fles in 1 keer doordrinken en natuurlijk een boertje erna, maar geen hik meer. Ook kan ze de 240ml nu zelf al een beetje vasthouden. De 150ml gebruiken we voor warme dagen voor water. Ik bewaar de prachtige geschenkdoos nog steeds om babyspullen in te bewaren. En dat kliksysteem om te sluiten- halleluja! In de haast draaide ik die andere flesjes weleens verkeerd dicht, en dat kan nu niet gebeuren. Ik (en Fairouz) willen niet anders meer!”

Elisa-Sophie, moeder van Ayour, Louness en Fairouz

Alkmaar

“Wij zijn dubbel en dwars Hegen fan! Multifunctioneel (ik gebruik het ook als waterfles op mijn werk) en daarbij het belangrijkste: het flesje lekt niet. Super fijn dat je goed kunt zien of het flesje goed leeg is, en ook nog eens makkelijk schoon te maken.”

Simone, mama van Fieke

Nieuwe Niedorp

In Nederland zijn mamabloggers al enthousiast over het merk Hegen. Op Hegen’s Instagram kun je zien dat deze influencers al enthousiast zijn over Hegen: Eline Zwitser en Elise Milou, maar ook BN’ers als Kim Feenstra en Mascha Feoktistova (Beautygloss). Op de website Baby Inspiratie staat Hegen in de top 3 beste babyflesjes van Nederland. Wil je zelf ervaren of Hegen de beste babyfles heeft voor jouw baby? Klik hier om het assortiment van Hegen te bekijken.

 

 

DRUPPELENDE SPEEN TEGEN TEPELVERWARRING

De spenen van Hegen babyflesjes hebben een hele speciale vorm. Deze is namelijk gemaakt in de vorm van een vrouwelijke borst, zodat er veel minder kans is op tepelverwarring. De meeste spenen op de markt hebben een anti-druppel functie, maar de Hegen flesjes druppelen juist wel: net zoals de menselijke tepel melk vrijgeeft. Daarnaast zorgt de zachte siliconen asymmetrische speen voor een natuurlijke voedingspositie, vergelijkbaar met de borstvoedingshouding. Om krampjes te voorkomen, heeft de speen van Hegen een speciale anti-koliek ventilatieopening. Deze opening reguleert de luchtcirculatie en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk lucht meekomt met de voeding, de kans op krampjes minimaliseert en het boeren gemakkelijk maakt. Hegen spenen zijn verkrijgbaar in extra slow flow (newborn/prematuur), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen.

 

 

HET MATERIAAL PPSU VAN DE HEGEN FLES

Er zijn drie soorten kunststoffen die worden gebruikt bij de fabricage van o.a. babyflessen: PP, PES of PPSU. Hegen flessen zijn gemaakt van het laatste materiaal: PPSU. PPSU wordt veel gebruikt in de ruimtevaart en medische wereld, vanwege zijn superieure hardheid en hoge temperatuurbestendigheid. Vanwege de extreme hardheid van dit materiaal en de hoge temperatuurbestendigheid wordt PPSU veel gebruikt bij de vervaardiging van medisch producten. PPSU heeft dezelfde voordelen van zowel glas als plastic. Het materiaal is amberkleurig van nature en bevat dan ook geen kunstmatige pigmenten. De fles heeft een speciale kliksluiting, zodat de fles gemakkelijk kan worden gesloten met één hand. De fles heeft dus geen traditionele draaidop. Ook belangrijk om te weten is dat de flesjes vrij zijn van BPA, BPS, ftalaten en PVC. De fles kun je (diep)vriezen (-20°C) en te verhitten (180°C).

 

Hegen spenen zijn verkrijgbaar in extra slow flow (newborn/prematuur), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen. De babyflesjes van Hegen zijn verkrijgbaar in de maten 60ml, 150ml, 240ml en 330ml.

 

Heb je vragen over de producten van Hegen? Neem contact met ons op via klantenservice@hegen.nl

 

Klik hier om de producten van Hegen te bekijken.