Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5

✓ Gratis verzending boven de €75,-
✓ Koop nu, betaal later
✓ Standaardlevering 1-3 werkdagen

Beste babyfles

BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

Ben je op zoek naar de beste babyfles voor jouw baby? De Hegen fles minimaliseert krampjes, boertjes en spugen. De Hegen fles heeft een revolutionaire kliksluiting en ergonomische vorm. De babyflesjes van Hegen zijn goed te combineren met borstvoeding en super makkelijk schoon te maken. Kortom: Hegen is ontworpen om het beste te bieden voor jouw baby.

 

ANTI KRAMPJES EN TEGEN REFLUX

Heeft jouw kindje veel krampjes of last van reflux? Dan is de Hegen fles de oplossing voor jullie. De Anti-Koliek Ventilatieopening voorkomt overmatige luchtinname tijdens het drinken, waardoor de baby wordt beschermd tegen buikkrampjes, boertjes en spugen. Je kunt de Hegen fles combineren met spenen van verschillende maten om zo de speen aan te passen naar het drinkritme van je baby: extra slow flow (prematuur en newborn), slow flow (1m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen. Daarnaast kun je dankzij de asymmetrische speen je baby in een natuurlijke rechtopstaande positie voeden, in plaats van de fles erg omhoog de moeten kantelen zoals bij andere babyflessen. Hierdoor komt er lucht bij de voeding en krijgt je kindje last van krampjes. Omdat het speen “tuutje” van de Hegen fles lager zit dan het midden hoef je de fles dus niet te kantelen omdat er altijd melk in de speen zit.

 

Baby heeft last van krampjes

Krampjes kunnen meerdere oorzaken hebben. Je baby kan bijvoorbeeld gevoelig zijn voor bepaalde soorten voedsel die terechtkomen in de moedermelk. Probeer je dieet eens aan te passen en zie of het effect heeft. Ook kan het zijn dat je kindje teveel lucht binnenkrijgt tijdens borstvoeding of flesje geven. Probeer erop te letten dat je kindje niet gaat “klokken” tijdens de borstvoeding, en zorg ervoor dat je baby niet te vaak opnieuw aanhapt. Geef je de fles? Kies dan voor een babyflesje met een anti-koliek systeem. Onthoud: het wordt vanzelf beter. Met name in de eerste weken hebben baby’s vaak last van krampjes in de avonduren. De piek van de darmkrampjes ligt bij de 6 tot 8 weken, daarna merk je dat het minder wordt. Na drie tot vier maanden gaan de krampjes meestal vanzelf over. Mocht je het toch niet helemaal vertrouwen, schakel dan altijd een arts in voor professioneel advies.

 

Baby heeft last van reflux

Reflux is het terugstromen van maaginhoud in de slokdarm (spugen). Bij baby’s komt reflux vrij vaak voor. Dat komt meestal doordat de sluitspier tussen de slokdarm en de maag bij baby’s soms nog niet helemaal ontwikkeld is. In de loop van het eerste levensjaar zal de sluitspier zich meestal verder ontwikkelen. In de meeste gevallen verminderen en verdwijnen de klachten hierdoor.


Er zijn twee vormen van reflux:
1. Gewone reflux: Bij gewone reflux spugen kindjes regelmatig
2. Verborgen reflux: Bij verborgen reflux komt maaginhoud ook omhoog maar de baby spuugt het niet uit. Maaginhoud komt dan bijvoorbeeld tot in de keel en zakt dan weer terug naar beneden. Sommige kinderen ‘herkauwen’ hun voeding op die manier.


Wat te doen bij reflux:
– Probeer wat vaker per dag kleinere hoeveelheden voeding te geven
– Voed je baby zoveel mogelijk rechtop
– Laat je baby goed boeren tussentijds en na de voeding (ook met borstvoeding!)
Laat je baby na de voeding 15-30min. rechtop zitten (Tip: dit kan eenvoudig in een wippertje of draagzak, zodat jij je handen vrij hebt)


In overleg met het consultatiebureau of huisarts:
– Een bezoekje aan de osteopaat
– De voeding indikken


Wanneer wel of niet om hulp vragen?
🚫 Als je kindje goed groeit en niet erg veel huilt, is er waarschijnlijk weinig reden om je ongerust te maken.
✅ Als je kindje veel last heeft van reflux, merk je dat door slaapproblemen, gebrek aan eetlust of veel huilen. Op den duur kan een groeiachterstand ontstaan. Bij deze klachten is het dus belangrijk om je huisarts te raadplegen.

 

VEILIG EN MULTIFUNCTIONEEL

Het materiaal van de Hegen fles is veilig voor je baby. De babyflesjes van Hegen zijn gemaakt van PPSU en is veel beter bestand tegen hitte dan andere soorten plastic. Dit maakt het minder gevoelig voor het lekken van micro- en nanoplastics. De Hegen fles heeft een uniek en duurzaam ontwerp waardoor je deze kunt gebruiken van baby tot kleuter. Je kunt Hegen om deze reden multifunctioneel gebruiken. Na de borstvoedingsperiode kun je de Hegen fles ook gebruiken voor o.a. koekjes, rozijntjes, fruithapjes, yoghurt en warme hapjes. Verder kun je Hegen ook gebruiken als waterfles met een speciale drinkfles dop, als een coffee to-go beker en als lunchbakje voor havermout en salades. Door het multifunctionele gebruik van de Hegen babyfles hoeft deze na gebruik niet meer te hoeven weggegooid.

beste babyfles

 

 

BESTE BABYFLES,

Wat handig dat je vierkant bent,

 

Wat goed dat je duurzaam bent,

 

Wat fijn dat je meegroeit met mijn kindje,

 

Wat geruststellend dat je gemaakt bent van PPSU, vrij bent van schadelijke stoffen en dus veilig bent voor mijn baby!

 

Moeders vinden het vast heel fijn om direct in de babyfles te kunnen kolven,

 

En je bent met je anti-krampjes speen ook nog eens heel lief voor het buikje van mijn baby.

 

Weet je dat je al heel veel ouders en baby’s blij hebt gemaakt?

 

 

DE BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

Als ouders ben je natuurlijk opzoek naar de beste babyfles voor jouw baby. Alle voordelen van Hegen kun je vinden op deze pagina en op de productpagina. Hieronder vertellen moeders hun ervaring met Hegen:

De kraamverzorger van mijn broer zag ze en heeft ze meteen besteld, de logopedist hier thuis ook met de werkgroep en de kinderafdeling waar ik met mijn zoontje kom! Alle hulpverleners vinden het fantastisch. En wij natuurlijk ook!

Lotte via Instagram

We hebben een winnaar! Hiervoor al 4 andere type flessen geprobeerd die Mia weigerde. Maar de fles van Hegen pakt in 1 keer! Nu hopen dat het zo goed blijft doen.

@nicisbakery via Instagram

Ik zou nog even terugkomen op de flesjes die we gebruiken van Hegen. Ik ben er oprecht erg blij mee! Sluiten goed, makkelijk klaar te maken voor gebruik (zelfs met 1 hand terwijl ik Bobby vast heb), geen gedoe met lucht bij Bobby en ondanks dat ik 90% direct aan de borst voed, pakt hij dit flesje wel echt goed. Ik moet iets meer gaan kolven zodat Remi soms een voeding kan overnemen en ik wat langer de deur uit kan. Kolf gebruik ik ook van Hegen en post ik binnenkort over.

@Ellistenheuvel via Instagram

Hoi hoi! Ik ben kraamverzorgende en heb pas jullie flesjes ontdekt en moet zeggen ze doen hun werk goed! Ideaal en makkelijk schoon te maken ook belangrijk. Ik ga je ze voortaan adviseren aan mijn cliënten 🙂

Annelies via Instagram DM

De flessen aangeschaft tijdens mijn zwangerschap. Onze eerste dronk van een ander merk, maar door de positieve berichten op social media haalden ze mij over. Vanaf de geboorte de flesjes gebruikt en ze pakte de fles meteen zonder problemen. Handig en makkelijk bevestigingssysteem en ze passen in onze flessenwarmer van Philips Avent. Voor ons geen ander flessenmerk meer dan Hegen!

Lea Cindy

Ik hoop dat jullie snel in de Etos en DA komen te liggen want heb nu met mijn vierde kind nog nooit zulke fijne flessen gehad!

Anoniem via de Hegen webshop chat

Toen ik in verwachting was ons tweede kindje, wilde ik net als bij de eerste graag weer borstvoeding geven. Maar de eerste weken zijn heel zwaar, dus was ik op zoek naar een fles waarmee ik de afgekolfde melk aan ons kind kon geven, en mijn borsten wat rust kon gunnen wegens kloofjes. De ideale fles hiervoor heb ik gevonden, namelijk de flessen van Hegen. Ons kleintje drinkt erg mooi uit de fles, heeft amper krampjes en verslikt zich zelden door de fijne toevoer. Van eventuele tepelverwarring is bij ons geen sprake! En daarnaast zijn ze door het handige klik systeem ook fijn in gebruik, en is het mij nog niet gebeurd dat ik in de haast de flessen verkeerd dichtdraai, wat mij bij andere flessen nog weleens gebeurde.

Karin via bol.com

Beste flesjes ooit. Voor mijn tweede kindje ga ik ook zeker deze bestellen. Onze kraamhulp kende jullie nog niet en nu raadt ze jullie overal aan! Wat een wereld van verschil!

@chloewilgenburg via Instagram

Als je de fles geeft zijn de Hegen flesjes echt ideaal. Onze zoon van twee maanden heeft nauwelijks last van krampjes, drink er ook heel goed uit, goed schoon te maken. Mooi product <3

@natascha_los_van_baaren via Instagram

Lua doet het zo goed! Deze flesjes zijn een dikke aanrader als je fles en borst heeft, ook mijn lactatiekundige was mega enthousiast over deze flesjes.

@benthejo via Instagram

In Nederland zijn mamabloggers al enthousiast over het merk Hegen. Op Hegen’s Instagram kun je zien dat deze mama influencers al enthousiast zijn over Hegen: Eline Zwitser, Pleunie Teunis en Elise Milou, maar ook BN’ers als Kim Feenstra en Anouk Hoogendijk. Op de website Baby Inspiratie staat Hegen in de top 3 beste babyflesjes van Nederland. Wil je zelf ervaren of Hegen de beste babyfles heeft voor jouw baby? Klik hier om het assortiment van Hegen te bekijken.

 

DRUPPELENDE SPEEN TEGEN TEPELVERWARRING

De spenen van Hegen babyflesjes hebben een hele speciale vorm. Deze is namelijk gemaakt in de vorm van een vrouwelijke borst, zodat er veel minder kans is op tepelverwarring. De meeste spenen op de markt hebben een anti-druppel functie, maar de Hegen flesjes druppelen juist wel: net zoals de menselijke tepel melk vrijgeeft. Daarnaast zorgt de zachte siliconen asymmetrische speen voor een natuurlijke voedingspositie, vergelijkbaar met de borstvoedingshouding. Om krampjes te voorkomen, heeft de speen van Hegen een speciale anti-koliek ventilatieopening. Deze opening reguleert de luchtcirculatie en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk lucht meekomt met de voeding, de kans op krampjes minimaliseert en het boeren gemakkelijk maakt. Hegen spenen zijn verkrijgbaar in extra slow flow (newborn/prematuur), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen.

 

 

HET MATERIAAL PPSU VAN DE HEGEN FLES

Er zijn drie soorten kunststoffen die worden gebruikt bij de fabricage van o.a. babyflessen: PP, PES of PPSU. Hegen flessen zijn gemaakt van het laatste materiaal: PPSU. PPSU wordt veel gebruikt in de ruimtevaart en medische wereld, vanwege zijn superieure hardheid en hoge temperatuurbestendigheid. Vanwege de extreme hardheid van dit materiaal en de hoge temperatuurbestendigheid wordt PPSU veel gebruikt bij de vervaardiging van medisch producten. PPSU heeft dezelfde voordelen van zowel glas als plastic. Het materiaal is amberkleurig van nature en bevat dan ook geen kunstmatige pigmenten. De fles heeft een speciale kliksluiting, zodat de fles gemakkelijk kan worden gesloten met één hand. De fles heeft dus geen traditionele draaidop. Ook belangrijk om te weten is dat de flesjes vrij zijn van BPA, BPS, ftalaten en PVC. De fles kun je (diep)vriezen (-20°C) en te verhitten (180°C). Lees hier meer

 

Hegen spenen zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

 

De babyflesjes van Hegen zijn verkrijgbaar in de maten:

  1. 60ml
  2. 150ml
  3. 240ml
  4. 330m

 

Heb je vragen over de producten van Hegen? Neem contact met ons op via klantenservice@hegen.nl

 

Klik hier om de producten van Hegen te bekijken.