Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Beste babyfles

BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

beste babyfles
Ben je op zoek naar de beste babyfles voor jouw baby? De Hegen fles minimaliseert krampjes, boertjes en spugen. De Hegen fles heeft een revolutionaire kliksluiting en ergonomische vorm. De babyflesjes van Hegen zijn goed te combineren met borstvoeding en super makkelijk schoon te maken. Kortom: Hegen is ontworpen om het beste te bieden voor jouw baby.

 

✓ Asymmetrische anti-krampjes speen zorgt voor een rustig en veilig drinktempo bij je baby

✓ 100% lekvrije kliksluiting: met slechts één hand je flesje sluiten

✓ Gemaakt van het medisch gecertificeerde materiaal PPSU: van nature vrij van BPA, BPS en PVC

✓ Geschikt voor zowel borst- als kunstvoeding

✓ De vierkante vorm is ergonomisch fijn voor je baby, makkelijker te reinigen en stapelbaar

✓ Kunnen worden uitgekookt, gesteriliseerd en in de vaatwasser

✓ Groeit door middel van verschillende opzetstukken door met elke leeftijdsfase van je kindje

 

VRIJ VAN BPA, BPS EN PVC
Hegen flessen zijn gemaakt van PPSU, dit materiaal neemt geen geur of kleur op en combineert de voordelen van glas (veilig materiaal) en plastic (lichtgewicht en onbreekbaar). PPSU wordt veelvuldig gebruikt in de ruimtevaart en medische wereld omdat het een hoge temperatuurbestendigheid heeft: -20 tot 180 graden. Het is van nature vrij van BPA, BPS en PVC, is vaatwasserbestendig en kan in de magnetron. Lees hier meer over PPSU.

 

HEGEN GROEIT MEE MET JE KINDhegen fles
De Hegen flesjes groeien mee met je baby en kunnen later worden gebruikt als opslagbakje, rietjesbeker, 360° oefenbeker en drinkfles. Met opslagdeksels (apart verkrijgbaar) kunnen de babyflesjes eenvoudig worden omgebouwd tot luchtdichte en beveiligde opslagbakjes voor gekolfde melk of als je geen borstvoeding geeft: melkpoeder, de eerste groente en fruithapjes of tussendoortjes als rozijntjes en rijstwafeltjes. De rietjesbekers zijn al geschikt vanaf 9 maanden, de oefenbekers vanaf 1 jaar en de drinkflessen vanaf 24 maanden (of voor jezelf perfect als waterfles of koffie of thee to-go beker!) Bestel hier opslagdeksels, rietjesbekerdeksels, 360° oefenbekerdeksels, drinktuiten, halsringen en dividers om je fles mee te laten groeien met je kindje!

 

 

ANTI-KRAMPJES SPEEN EN VERSCHILLENDE SPEENMATEN
Bij borstvoeding laat je je kindje het tempo zelf bepalen, dus waarom bij een flesje geven niet? De Hegen speen maakt het mogelijk om therapeutisch te voeden omdat deze een asymmetrische speen heeft, waardoor je de fles minder scherp hoeft te kantelen. Er is een ontluchtingsventiel ingebouwd in de speen, waardoor deze niet vacuüm kan trekken. Het fijne aan een ingebouwd ventiel, is dat er geen kleine losse onderdelen in de fles zitten waar schimmelvorming in kan ontstaan.

Je kunt elke Hegen fles combineren met alle maten spenen om zo het drinkritme van je baby te volgen:


Let op: onze maten zijn richtlijnen, volg altijd de behoefte van jouw baby. Drinkt je baby te snel? Dan een maatje terug. Drinkt je baby juist te langzaam? Dan een maatje omhoog!

 

100% LEKVRIJE KLIKSLUITING
Hegen flessen hebben een kliksluiting, waarbij de fles met één klik meteen lekvrij wordt gesloten; in tegenstelling tot “ouderwetse” draaisluitingen, waarbij de kans op lekken wordt vergroot.

 

VIERKANTE VORM
De vorm van de Hegen fles is “sqround” – oftewel een mix tussen rond en vierkant. Hierdoor zijn Hegen flessen ergonomisch fijner voor baby’s om hun fles eerder zelf vast te kunnen houden. Daarnaast zijn de flessen door hun brede vorm stapelbaar en eenvoudig te reinigen.

 

beste babyfles

 

BESTE BABYFLES,

Wat handig dat je vierkant bent,

 

Wat goed dat je duurzaam bent,

 

Wat fijn dat je meegroeit met mijn kindje,

 

Wat geruststellend dat je gemaakt bent van PPSU, vrij bent van schadelijke stoffen en dus veilig bent voor mijn baby!

 

Moeders vinden het vast heel fijn om direct in de babyfles te kunnen kolven,

 

En je bent met je anti-krampjes speen ook nog eens heel lief voor het buikje van mijn baby.

 

Weet je dat je al heel veel ouders en baby’s blij hebt gemaakt?

 

 

DE BESTE BABYFLES VOOR JOUW BABY

Als ouders ben je natuurlijk opzoek naar de beste babyfles voor jouw baby. Alle voordelen van Hegen kun je vinden op deze pagina en op de productpagina. Hieronder vertellen moeders hun ervaring met Hegen:

De kraamverzorger van mijn broer zag ze en heeft ze meteen besteld, de logopedist hier thuis ook met de werkgroep en de kinderafdeling waar ik met mijn zoontje kom! Alle hulpverleners vinden het fantastisch. En wij natuurlijk ook!

Lotte via Instagram

We hebben een winnaar! Hiervoor al 4 andere type flessen geprobeerd die Mia weigerde. Maar de fles van Hegen pakt in 1 keer! Nu hopen dat het zo goed blijft doen.

@nicisbakery via Instagram

Ik zou nog even terugkomen op de flesjes die we gebruiken van Hegen. Ik ben er oprecht erg blij mee! Sluiten goed, makkelijk klaar te maken voor gebruik (zelfs met 1 hand terwijl ik Bobby vast heb), geen gedoe met lucht bij Bobby en ondanks dat ik 90% direct aan de borst voed, pakt hij dit flesje wel echt goed. Ik moet iets meer gaan kolven zodat Remi soms een voeding kan overnemen en ik wat langer de deur uit kan. Kolf gebruik ik ook van Hegen en post ik binnenkort over.

@Ellistenheuvel via Instagram

Hoi hoi! Ik ben kraamverzorgende en heb pas jullie flesjes ontdekt en moet zeggen ze doen hun werk goed! Ideaal en makkelijk schoon te maken ook belangrijk. Ik ga je ze voortaan adviseren aan mijn cliënten 🙂

Annelies via Instagram DM

De flessen aangeschaft tijdens mijn zwangerschap. Onze eerste dronk van een ander merk, maar door de positieve berichten op social media haalden ze mij over. Vanaf de geboorte de flesjes gebruikt en ze pakte de fles meteen zonder problemen. Handig en makkelijk bevestigingssysteem en ze passen in onze flessenwarmer van Philips Avent. Voor ons geen ander flessenmerk meer dan Hegen!

Lea Cindy

Ik hoop dat jullie snel in de Etos en DA komen te liggen want heb nu met mijn vierde kind nog nooit zulke fijne flessen gehad!

Anoniem via de Hegen webshop chat

Toen ik in verwachting was ons tweede kindje, wilde ik net als bij de eerste graag weer borstvoeding geven. Maar de eerste weken zijn heel zwaar, dus was ik op zoek naar een fles waarmee ik de afgekolfde melk aan ons kind kon geven, en mijn borsten wat rust kon gunnen wegens kloofjes. De ideale fles hiervoor heb ik gevonden, namelijk de flessen van Hegen. Ons kleintje drinkt erg mooi uit de fles, heeft amper krampjes en verslikt zich zelden door de fijne toevoer. Van eventuele tepelverwarring is bij ons geen sprake! En daarnaast zijn ze door het handige klik systeem ook fijn in gebruik, en is het mij nog niet gebeurd dat ik in de haast de flessen verkeerd dichtdraai, wat mij bij andere flessen nog weleens gebeurde.

Karin via bol.com

Beste flesjes ooit. Voor mijn tweede kindje ga ik ook zeker deze bestellen. Onze kraamhulp kende jullie nog niet en nu raadt ze jullie overal aan! Wat een wereld van verschil!

@chloewilgenburg via Instagram

Als je de fles geeft zijn de Hegen flesjes echt ideaal. Onze zoon van twee maanden heeft nauwelijks last van krampjes, drink er ook heel goed uit, goed schoon te maken. Mooi product <3

@natascha_los_van_baaren via Instagram

Lua doet het zo goed! Deze flesjes zijn een dikke aanrader als je fles en borst heeft, ook mijn lactatiekundige was mega enthousiast over deze flesjes.

@benthejo via Instagram

In Nederland zijn veel ouders al enthousiast over het merk Hegen. Op Hegen’s Instagram vind je veel informatie en leuke filmpjes over de Hegen fles. Op de website Baby Inspiratie staat Hegen in de top 3 beste babyflesjes van Nederland. Wil je zelf ervaren of Hegen de beste babyfles heeft voor jouw baby? Klik hier om het assortiment van Hegen te bekijken.

Heb je vragen over de producten van Hegen? Neem contact met ons op via klantenservice@hegen.nl

Klik hier om de producten van Hegen te bekijken.

 

ANTI KRAMPJES EN TEGEN REFLUX

Heeft jouw kindje veel krampjes of last van reflux? Dan is de Hegen fles de oplossing voor jullie. De Anti-Koliek Ventilatieopening voorkomt overmatige luchtinname tijdens het drinken, waardoor de baby wordt beschermd tegen buikkrampjes, boertjes en spugen. Je kunt de Hegen fles combineren met spenen van verschillende maten om zo de speen aan te passen naar het drinkritme van je baby: extra slow flow (prematuur en newborn), slow flow (1m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen. Daarnaast kun je dankzij de asymmetrische speen je baby in een natuurlijke rechtopstaande positie voeden, in plaats van de fles erg omhoog de moeten kantelen zoals bij andere babyflessen. Hierdoor komt er lucht bij de voeding en krijgt je kindje last van krampjes. Omdat het speen “tuutje” van de Hegen fles lager zit dan het midden hoef je de fles dus niet te kantelen omdat er altijd melk in de speen zit.

 

Baby heeft last van krampjes

Krampjes kunnen meerdere oorzaken hebben. Je baby kan bijvoorbeeld gevoelig zijn voor bepaalde soorten voedsel die terechtkomen in de moedermelk. Probeer je dieet eens aan te passen en zie of het effect heeft. Ook kan het zijn dat je kindje teveel lucht binnenkrijgt tijdens borstvoeding of flesje geven. Probeer erop te letten dat je kindje niet gaat “klokken” tijdens de borstvoeding, en zorg ervoor dat je baby niet te vaak opnieuw aanhapt. Geef je de fles? Kies dan voor een babyflesje met een anti-koliek systeem. Onthoud: het wordt vanzelf beter. Met name in de eerste weken hebben baby’s vaak last van krampjes in de avonduren. De piek van de darmkrampjes ligt bij de 6 tot 8 weken, daarna merk je dat het minder wordt. Na drie tot vier maanden gaan de krampjes meestal vanzelf over. Mocht je het toch niet helemaal vertrouwen, schakel dan altijd een arts in voor professioneel advies.

 

Baby heeft last van reflux

Reflux is het terugstromen van maaginhoud in de slokdarm (spugen). Bij baby’s komt reflux vrij vaak voor. Dat komt meestal doordat de sluitspier tussen de slokdarm en de maag bij baby’s soms nog niet helemaal ontwikkeld is. In de loop van het eerste levensjaar zal de sluitspier zich meestal verder ontwikkelen. In de meeste gevallen verminderen en verdwijnen de klachten hierdoor.


Er zijn twee vormen van reflux:
1. Gewone reflux: Bij gewone reflux spugen kindjes regelmatig
2. Verborgen reflux: Bij verborgen reflux komt maaginhoud ook omhoog maar de baby spuugt het niet uit. Maaginhoud komt dan bijvoorbeeld tot in de keel en zakt dan weer terug naar beneden. Sommige kinderen ‘herkauwen’ hun voeding op die manier.


Wat te doen bij reflux:
– Probeer wat vaker per dag kleinere hoeveelheden voeding te geven
– Voed je baby zoveel mogelijk rechtop
– Laat je baby goed boeren tussentijds en na de voeding (ook met borstvoeding!)
Laat je baby na de voeding 15-30min. rechtop zitten (Tip: dit kan eenvoudig in een wippertje of draagzak, zodat jij je handen vrij hebt)


In overleg met het consultatiebureau of huisarts:
– Een bezoekje aan de osteopaat
– De voeding indikken


Wanneer wel of niet om hulp vragen?
🚫 Als je kindje goed groeit en niet erg veel huilt, is er waarschijnlijk weinig reden om je ongerust te maken.
✅ Als je kindje veel last heeft van reflux, merk je dat door slaapproblemen, gebrek aan eetlust of veel huilen. Op den duur kan een groeiachterstand ontstaan. Bij deze klachten is het dus belangrijk om je huisarts te raadplegen.