Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Duurzaam kraamcadeau

Een perfect duurzaam kraamcadeau – Top 3 van Hegen

duurzaam-zwangerschapscadeau

Zoek je een perfect duurzaam kraamcadeau voor een zwangere vrouw? Bijvoorbeeld voor je zwangere vriendin, dochter, collega, zus, etc. De babyverzorgingslijn van Hegen is een geschikt cadeau voor iedere zwangere vrouw die een oog heeft voor duurzaamheid. Waarom duurzaam? Hegen babyflesjes zijn na de zuigelingentijd te converteren naar drinkfles en voedselopslagbakje voor koekjes, fruit en andere babysnacks. Van borstvoeding, tot de eerste hapjes en daarna!

 

 

Je kunt je zwangere vriendin, een vrouw in de familie die zwanger is of collega echt verassen met de producten van Hegen, omdat de verpakking een luxe uitstraling heeft en het toch een praktisch kraamcadeau is om te geven. Wil het cadeautje gratis ingepakt hebben voor een meisje, jongen of liever een neutraal? We maken een perfect duurzaam kraamcadeau compleet met een gepersonaliseerd felicitatiekaartje en gekleurde (eco) papiersnippers. Zo verstuur je een persoonlijk kraamcadeau naar de toekomstige mama en papa, uniek voor hen ingepakt. Zet het in de notities als je bestelling plaatst. Wij maken het dan kosteloos in orde!

 

Wij geven je hieronder de top 3 van de Hegen collectie en vertellen je waarom dit duurzaam kraamcadeau perfect is voor een zwangere vrouw.

 

 

 

duurzaam-zwangerschapscadeau-basis-starterkit

1 – Basis Starterkit

 

Een mommy (to be) zal vast heel blij worden van deze Basis Starterskit van Hegen. Deze starterskit van Hegen is verpakt als een geschenkset, in een luxe doos met grote strik. Door de luxe verpakking is dit leuk om als kraamcadeau te geven en daarnaast is het ook nog eens een praktisch cadeau voor een zwangere vrouw.

 

Dit pakket kost € 38,99. Klik hier om te bestellen.

 

2 – Starterkit KOLF – Bewaar – Voed

duurzaam-zwangerschapscadeau-grote-starterskit

 

Deze starterkit KOLF – Bewaar – Voed van Hegen is verpakt als een geschenkset, in een luxe doos met grote strik. Dit uitgebreide pakket is natuurlijk heel leuk om te geven als kraamcadeau aan een zwangere vrouw. Dit is een starterkit met alles wat je nodig hebt om je borstvoedingsreis mee te beginnen: een handkolf om te kolven, opslagdeksels om je melk luchtdicht mee te bewaren en babyflesjes om mee te voeden. Kortom een zeer geschikt en compleet duurzaam kraamcadeau!

 

Dit pakket kost 118,99. Klik hier om te bestellen.

 

3 – Babyfles 150ml

 

duurzaam-zwangerschapscadeau-hegen-fles

Zoek je naar een kleiner kraamcadeau? Dan adviseren wij de Hegen babyfles van 150 ml. Het babyflesje heeft een unieke uitstraling, deze is namelijk vierkant in plaats van rond. Lees hier meer. Op deze manier kun je de zwangere vrouw kennis laten maken met het merk Hegen. Het babyflesje is een praktisch en duurzaam kraamcadeau en daar zal een zwangere vrouw heel blij mee zijn. Wil je het ingepakt hebben? Noteer dit in de notities bij het plaatsen van je bestelling. Dan pakken wij het voor je in.

 

Deze babyfles kost 16,99. Klik hier om te bestellen.

 

Advies nodig bij het uitzoeken van een Hegen duurzaam kraamcadeau?

duurzaam-zwangerschapscadeau-hegen

Een zwangere vrouw ontvangt vaak heel veel cadeaus. Om deze reden is het misschien lastig om een leuk duurzaam kraamcadeau te vinden voor een zwangere vrouw. De babyverzorgingslijn van Hegen heeft een uniek ontwerp. De fles is bijvoorbeeld vierkant in plaats van rond en is daardoor makkelijk vast te pakken door de baby. De producten van Hegen zijn multifunctioneel en en duurzaam.

Heb je advies nodig bij het uitzoeken van het geschikte Hegen kraamcadeau? Neem contact met ons op via: klantenservice@hegen.nl.

 

Kies een perfect duurzaam kraamcadeau!

Als iemand het verdiend om verwend te worden, is het een zwangere vrouw. Of je nu voor het eerst of voor de vierde keer moeder bent, het creëren van een nieuw leven is een baan die 24 uur per dag werkt en een fysieke en mentale tol eist. Hoewel veel aanstaande moeders een baby wishlist hebben met alle benodigdheden die ze nodig hebben zodra de baby arriveert, is er niets mis mee om van dit lijstje af te wijken om je vriendin of familielid te trakteren op een duurzaam kraamcadeau.

Wil je meer Hegen inspiratie? Je kunt ons ook vinden op Instagram!