Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Gender reveal ideeën

Originele gender reveal ideeën

gender-reveal-ideeen

 

Wat is een gender reveal? Een gender reveal party is een feestje tijdens de zwangerschap waarbij het geslacht van de baby aan de aanstaande ouders, familie en vrienden bekend wordt gemaakt. Soms weten de ouders het zelf wel al, en soms weten ook zij niet wat het geslacht is. Dat maakt het extra spannend!
In dit artikel geven we jullie inspiratie voor het onthullen van het geslacht tijdens een gender reveal party.

 

Originele gender reveal ideeën:

 

1. Huisdier gender reveal

Laat je huisdier het geslacht onthullen! Laat een vriend of vriendin je huisdier versieren met een gekleurde halsband of ballonnen in een aparte kamer. Plak een bord met een groot vraagteken op de deur van deze kamer. Tel af en open samen de deur. Je huisdier komt naar buiten rennen met de onthulling van het geslacht!

 

2. Kussengevecht

Iedereen krijgt een kussen gevuld met veren. Één van de gasten krijgt een kussen vol met gekleurde veren: roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Aftellen tot het kussengevecht en go!

 

3. Confettiballonnen

Prik 10 ballonnen op een groot bord. Vier ballonnen zijn gevuld met het geslacht wat het NIET is, en zes ballonnen met het JUISTE geslacht. Omstebeurt prikken de ouders en/of gasten de ballonnen lek en houdt er iemand de stand bij. Uiteindelijk zal het duidelijk worden wat het geslacht zal zijn! Tip: gebruik dartpijltjes om de ballonnen door te prikken.

 

4. Partypoppers

Iets minder origineel maar wel heel leuk om te filmen: een partypopper reveal! Deze kun je op verschillende websites aanschaffen. Jij en je partner staan klaar (wij adviseren buiten) en tegelijkertijd schieten jullie de partypopper af. Een spectaculaire onthulling! Andere varianten zijn een doos met ballonnen openmaken of een mega confetti ballon doorpikken.

 

5. Gender reveal cake

Bij een gender reveal cake onthul je het geslacht van je baby door middel van een taart of cupcakes, de gekleurde vulling laat zien of je een jongen of een meisje verwacht. Laat je echoscopiste het geslacht of een briefje opschrijven en geef deze mee aan de bakker die de taart voor jullie gaat maken.

 

Corona Gender Reveal ideeën:

 

Gender reveal video

Helemaal corona-proof: een gender reveal video. Bedenk een leuk idee om het geslacht te onthullen en laat een vriend of familielid jullie filmen. E-mail of WhatsApp jullie vrienden en familie het filmpje en wacht de enthousiaste reacties af.

 

Gender reveal kraskaart

De gender reveal kraskaart is een veilige en leuke manier om aan je vrienden en familie het geslacht te onthullen Stuur iedereen per post het kaartje op en: krassen maar! Je kunt dit ook allemaal tegelijkertijd doen in een videocall via Zoom of Skype.

 

Op de website van Hegen vind je veel tips over zwangerschap en baby’s. Bekijk ook onze pagina ‘uitzetlijst voor je baby‘. Daar kun je alles vinden over wat je nodig hebt voor jouw baby.

 

Voor meer inspiratie kun je Hegen ook volgen op instagram.