Op basis van 172 Amazon reviews: 5/5
5/5

Vraag & Antwoord

Vraag en Antwoord

Laat ons je helpen!

In welke flessenwarmers passen de flessen van Hegen?

Hegen babyflessen passen in de meeste bredere flessenwarmers van de meeste toonaangevende merken. Om er zeker van te zijn, meet de diameter van de fles van het relevante merk ter vergelijking. Hegen babyflessen hebben een diameter van 7 cm.

Ik heb nog nooit een vierkante fles gezien. Zal het moeilijk zijn voor mijn baby om vast te houden?

Hegen babyflessen hebben een ‘softsquare’ vorm en zijn gemaakt van 4 kleine cirkelhoeken. De fles is ergonomisch ontworpen om gemakkelijker vast te houden voor baby’s.

Kan ik de Hegen babyflessen steriliseren? Welke sterilisatoren kan ik gebruiken?

Ja. Hegen babyflessen kunnen stoom-, magnetron- en UV-sterilisatie ondergaan. Voor de zekerheid raden we aan om tussen de sterilisatiecycli minimaal 15 minuten te wachten. Omdat onze PPSU-flessen bestand zijn tegen -20 ° C tot 180 ° C; vergeet niet te controleren of uw sterilisator het bovengenoemde temperatuurbereik niet overschrijdt.

Wat is PPSU?

Het Hegen Polyphenylsulfone (PPSU) assortiment is gemaakt van FDA-conform voedselcontact en NSF-gecertificeerd materiaal van medische kwaliteit. PPSU wordt veel gebruikt bij de fabricage van medische apparaten vanwege zijn superieure hardheid en hoge temperatuurbestendigheid. Het combineert de voordelen van zowel glas als plastic materialen: BPA-vrij en lichtgewicht. PPSU is van nature amberkleurig en bevat geen kunstmatige pigmenten. Hegen PPSU is vrij van BPA, BPS, ftalaten en PVC. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat PPSU geen microplastics afscheid, wat PP en PES flessen wel doen. Hegen heeft dus de enige veilige plastic babyfles!

Mijn baby is gek op de Hegen fles. Hoelang kan ik deze blijven gebruiken?

We zijn zo blij om dit te horen! Internationale normen bevelen aan dat spenen elke 3 maanden worden vervangen en flessen elke 6 maanden. Echter, Hegen babyflessen zijn ontworpen om lang mee te gaan en kunnen voortdurend worden ontwikkeld om aan de verschillende behoeften van het opgroeiende kind te voldoen. Je kunt onze flessen blijven gebruiken en deze omzetten in snackbekers en tuitflessen terwijl je baby doorgroeit naar dreumes. Voor de zekerheid raden we aan om de spenen elke 3 maanden te vervangen of als er tekenen van slijtage zijn. En als er krassen of slijtage op de flessen worden waargenomen, raden we ook aan om ze te laten vervangen.

Heb ik een flessenborstel nodig om mijn Hegen fles schoon te maken?

Hegen babyflessen hebben een extreem brede halsopening en minimale onderdelen. Bovendien, aangezien onze fles geen verborgen hoeken heeft, kun je de Hegen fles snel en simpel met de hand reinigen zonder dat een flessenborstel nodig is, om krassen op de fles te voorkomen. Maar als je dat wilt, kun je zeker een flessenborstel gebruiken om je Hegen fles schoon te maken. Vergeet niet om niet alleen de zijkanten, maar ook de onderkant van de fles grondig schoon te maken.

Zijn Hegen opslagbakjes luchtdicht?

Ja. Onze opslagbakjes voor zijn voorzien van een siliconen verzegelingsring die ervoor zorgt dat onze opslagbakjes echt luchtdicht zijn.

Waarom heb ik problemen met het openen van de deksels van Hegen opslagbakjes die net uit de vriezer/koelkast zijn gehaald?

Bij lagere temperaturen kunnen materialen soms met verschillende snelheden samentrekken en uitzetten. Laat de opslagbakjes een moment in de open lucht staan ​​voordat je ze opent. Als je haast hebt, probeer dan heet/warm water over het deksel te gieten, zodat het een beetje kan uitzetten en loskomen voordat het wordt geopend.

Help! Mijn deksels zijn te los/strak?

Alle deksels moeten mooi passen met een ‘klik’. Raadpleeg de bovenstaande richtlijnen voor de juiste montage en gebruik van onze Hegen babyflessen. Als het probleem hiermee niet is opgelost, neem dan contact met ons op via garantie@hegen.nl en we zullen ons best doen om je te helpen dit op te lossen!

Help! Mijn flessen lekken.

Hegen babyflessen zijn lekvrij. Als je merkt dat ze lekken, controleer dan de bovenstaande richtlijnen voor de juiste montage van de Hegen speen en verzegelingsring. Als het probleem hiermee niet is opgelost, neem dan contact met ons op via garantie@hegen.nl en we zullen ons best doen om je te helpen dit op te lossen!

Help! Mijn speen zit vast/stroomt niet goed door

Als je speen niet goed doorstroomt, gebruik dan je je vingers om de speen en de Anti-Koliek Ventilatieopening te masseren om ervoor te zorgen dat deze niet vast blijft zitten. Als het probleem hiermee niet is opgelost, neem dan contact met ons op via garantie@hegen.nl en we zullen ons best doen om je te helpen dit op te lossen!

Hoe haal ik de flessen uit de verpakking?

Gebruik simpelweg een schaar om voorzichtig rond de verpakking te knippen, beginnend bij de spleetopening die is ontworpen voor gebruiksgemak.