Klantenbeoordeling:
5/5

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hegen flessen? Lees hieronder een greep uit beoordelingen van gebruikers.

Zelf een review achterlaten? Leuk! Dat kun je doen via elke productpagina in de webshop.


Hegen babyflessen worden tevens door internationale Amazon reviewers beoordeeld met 5 uit 5 sterren, die kun je hier lezen.

“Ik raad de elektrische kolf van Hegen aan, en ik gebruik ook hun flesjes. Hegen heeft een super mooi systeem.”

Kim Feenstra

Q&A Instagram op 29-01-2021

Onze zoon dronk heel netjes en beheerst zijn flesje. Zonder lelijk verslikken of spugen. Zo blij met deze flessen! Ook het systeem zelf is super fijn en makkelijk. Mega aanrader dus.

Marlieke Brinton

Wat een enorm fijne kolf is de kolf van Hegen. Het design is mooi, hij is krachtig en super fijn van formaat. Ik heb hem dagelijks gebruikt zowel enkel als dubbel. Ik kan hem iedereen aanraden!

Eline Zwitser

Hele fijne kolf! Krachtig en ik vind het fijn dat je zowel de intensiteit als de snelheid van het vacuüm kan instellen. De onderdelen zijn goed schoon te maken en makkelijk in elkaar te zetten. Ook is hij gemakkelijk om te zetten naar een handkolf. Zeker een aanrader!

Elise Milou

Sinds kort overgestapt op de flesjes van Hegen ! Ze zijn super makkelijk in gebruik en vooral het schoonmaken gaat veel sneller dan bij andere merken. Ook fijn dat je het voor andere doeleinden kan gebruiken. Plus ze zien er ook erg mooi uit op het aanrecht ;). Wij zijn erg tevreden en hebben al 6 flesjes in gebruik !

Manish

Mooi design, en super in gebruik. Ons zoontje dronk erg onrustig aan een flesje van een ander merk. De melk stroomde dan ook toe terwijl hij niet zoog. Dat is bij deze fles niet zo wat maakt dat hij perfect is voor de combinatie met borstvoeding. Als ik nu niet thuis ben en hij een flesje moet krijgen met moedermelk , drinkt hij deze rustig op en is tevreden en verzadigd. Wij zijn er ontzettend blij mee en ik zou iedereen deze fles aanraden!

Sija Louwerse

Nederland

“Wat een handige flesjes! Het kliksysteem is ideaal! Geen gedoe met gedraai van de dop op de fles. 1 klik en hoppa, klaar! Drinken maar! Ook de vierkante vorm van de fles is handig. De opening is groot waardoor je gemakkelijker dan bij andere flesjes het schepje met poeder erin kan doen. Je zit niet zo te pielen, met de kans dat het er naast gaat. Ik vind dat er is gekozen om de juiste afmetingen qua cijfers van ml of cc op het flesje te zetten en is fijn leesbaar! En als laatste vind ik ook de afsluitdop bovenop het flesje ook een prettige vorm en het gaat er gemakkelijk op en af. Mijn ervaring bij andere flesjes gaat dat niet altijd zo eenvoudig. Kortom een ideaal en handig flesje! Mijn dochter en ik zijn tevreden!”

Lisa Ridder-Rood

Alkmaar

“Wat een heerlijke flesjes, met een hele luxe uitstraling. De spenen van de flessen voelen zacht en soepel aan. Onze dochter pakte (na alleen maar borstvoeding) gelijk de fles en dronk het flesje goed en rustig leeg! Daarnaast is het flesje ook héél gemakkelijk te openen en sluiten, zelfs met één hand. Hoe handig is dat als je een hongerige baby in je armen hebt! Wij zijn héél erg tevreden!”

Puck de Boer

Grootschermer

“Een mooie fles die door mijn zoon direct geaccepteerd werd en die na gebruik nog gewoon verder gebruikt kan worden; heerlijk duurzaam vooruitzicht.”

Amalia de Jong

Heerhugowaard

“Ik heb de Hegen kolf en flesjes vanaf de geboorte van mijn dochter gebruikt. Omdat ik borstvoeding geef was het voor mij heel belangrijk een flesje te hebben waarbij zo min mogelijk tepel fles verwarring zou ontstaan. Bij andere flesjes had mijn dochter binnen no time de melk leeg gedronken, maar bij de Hegen moet ze echt nog een beetje der best doen tijdens het drinken (net als tijdens de borstvoeding). Ik ben nu 3 maanden verder en combineer nog steeds de borst met de Hegen flesjes.Tips voor alle mama’s out there. Ik ben absoluut fan en raad ook iedereen deze flesjes aan!”

Pleunie Teunisse

Nederland