Op basis van 172 Amazon reviews: 5/5
5/5

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Hegen flessen? Lees hieronder een greep uit beoordelingen van gebruikers.

Zelf een review achterlaten? Leuk! Dat kun je doen via elke productpagina in de webshop.


Hegen babyflessen worden tevens door internationale Amazon reviewers beoordeeld met 5 uit 5 sterren, die kun je hier lezen.

“Wat een handige flesjes! Het kliksysteem is ideaal! Geen gedoe met gedraai van de dop op de fles. 1 klik en hoppa, klaar! Drinken maar! Ook de vierkante vorm van de fles is handig. De opening is groot waardoor je gemakkelijker dan bij andere flesjes het schepje met poeder erin kan doen. Je zit niet zo te pielen, met de kans dat het er naast gaat. Ik vind dat er is gekozen om de juiste afmetingen qua cijfers van ml of cc op het flesje te zetten en is fijn leesbaar! En als laatste vind ik ook de afsluitdop bovenop het flesje ook een prettige vorm en het gaat er gemakkelijk op en af. Mijn ervaring bij andere flesjes gaat dat niet altijd zo eenvoudig. Kortom een ideaal en handig flesje! Mijn dochter en ik zijn tevreden!”

Lisa, moeder van Ivy Joy

Alkmaar

“Wat een heerlijke flesjes, met een hele luxe uitstraling. De spenen van de flessen voelen zacht en soepel aan. Onze dochter pakte (na alleen maar borstvoeding) gelijk de fles en dronk het flesje goed en rustig leeg! Daarnaast is het flesje ook héél gemakkelijk te openen en sluiten, zelfs met één hand. Hoe handig is dat als je een hongerige baby in je armen hebt! Wij zijn héél erg tevreden!”

Puck, moeder van Pip, Sterre en Fiep

Grootschermer

“Een mooie fles die door mijn zoon direct geaccepteerd werd en die na gebruik nog gewoon verder gebruikt kan worden; heerlijk duurzaam vooruitzicht.”

Amalia, moeder van Florentijn

Heerhugowaard

“Ik heb de Hegen kolf en flesjes vanaf de geboorte van mijn dochter gebruikt. Omdat ik borstvoeding geef was het voor mij heel belangrijk een flesje te hebben waarbij zo min mogelijk tepel fles verwarring zou ontstaan. Bij andere flesjes had mijn dochter binnen no time de melk leeg gedronken, maar bij de Hegen moet ze echt nog een beetje der best doen tijdens het drinken (net als tijdens de borstvoeding). Ik ben nu 3 maanden verder en combineer nog steeds de borst met de Hegen flesjes.Tips voor alle mama’s out there. Ik ben absoluut fan en raad ook iedereen deze flesjes aan!”

Pleunie, moeder van Prim

Nederland

“Wat een top systeem. Handig om melk te bewaren, mee te nemen en om de kleine te voeden. Het systeem sluit goed af, zodat er geen melk verloren gaat. Door makkelijk en snel te kunnen wisselen van de gesloten deksel naar fles deksel kan je snel de kleine voeden. Na dit starters pakket gelijk extra flesjes gekocht. Het staat namelijk ook mooi in de koelkast en naast onze nespresso. Oja je kunt ze stapelen en aan elkaar vast maken. Dit kan niet bij andere flesjes die wij hebben geprobeerd. Als je ze eenmaal hebt wil je niet anders. We pakken toch elke keer het liefste jullie flesjes, qua bewaren, meenemen, alles. We moeten vaak naar het ziekenhuis en met die dop is het geweldig.”

Janna, moeder van Ayla

Utrecht

“Ik gebruikte eerst een ander merk flesje en merkte echt een verschil. Ze kan met de Hegen fles in 1 keer doordrinken en natuurlijk een boertje erna, maar geen hik meer. Ook kan ze de 240ml nu zelf al een beetje vasthouden. De 150ml gebruiken we voor warme dagen voor water. Ik bewaar de prachtige geschenkdoos nog steeds om babyspullen in te bewaren. En dat kliksysteem om te sluiten- halleluja! In de haast draaide ik die andere flesjes weleens verkeerd dicht, en dat kan nu niet gebeuren. Ik (en Fairouz) willen niet anders meer!”

Elisa-Sophie, moeder van Ayour, Louness en Fairouz

Alkmaar

“Wij zijn dubbel en dwars Hegen fan! Multifunctioneel (ik gebruik het ook als waterfles op mijn werk) en daarbij het belangrijkste: het flesje lekt niet. Super fijn dat je goed kunt zien of het flesje goed leeg is, en ook nog eens makkelijk schoon te maken.”

Simone, mama van Fieke

Nieuwe Niedorp