Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Borstkolf zorgverzekering

Wordt een borstkolf door je zorgverzekering vergoed?

Borstkolf aanschaffen

Een borstkolf is een apparaat dat je gebruikt om moedermelk uit een borst melk te kolven, als je de melkproductie op gang wilt brengen of omdat je een voorraad moedermelk wilt opbouwen. Klik hier om meer te lezen over de borstkolf van Hegen.

Borstkolf zorgverzekering

Sommige zorgverzekeringen vergoeden een bedrag bij de aankoop van je borstkolf. Het gaat hierbij om de kosten voor de verhuur, of een bijdrage in de aanschafprijs van de kolf. Vanuit de basisverzekering krijg je geen kolf vergoed. Als je een aanvullende verzekering hebt dan kan je bij sommige verzekeraars jouw borstkolf vergoed krijgen. Kijk goed in je polis of dit zo is!

Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf‎ – incl. Handkolf

De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf‎ – incl. Handkolf is ontwikkeld door een moeder samenwerking met lactatiekundige. Het dubbele elektrische kolfapparaat van Hegen is een krachtige borstkolf welke is bedoeld voor vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk om met deze borstkolf dubbel of enkel te kolven. Er zit een USB oplader bij en de borstkolf heeft een oplaadtijd van 2,5 uur. Als deze is opgeladen kun je ongeveer 180 minuten kolven, gelijk aan 6 kolfsessies.

Er zit een universeel borstschild bij en deze past op de meeste tepels van 24mm t/m 27mm. In 2021 lanceren wij twee nieuwe borstschild maten: 21mm en 27mm.

Klik hier voor meer informatie over de borstkolf van Hegen.

Vragen over onze producten? Mail onze klantenservice: klantenservice@hegen.nl of open de chat!

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Sign up for interesting offers and news!

Share

if you find this helpful, share it with your friends.

Recent Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *