Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

Genomineerd: Hegen Baby Innovation Award!

hegen innovation award

Hegen flessen zijn genomineerd voor een Baby Innovation Award 2021 in de categorie Feeding

Genomineerd: Hegen Baby Innovation Award! Hegen babyflessen zijn genomineerd voor de Baby Innovation Award categorie Feeding. De uitreiking vindt plaats in juni tijdens Amsterdam Industry Dinner van de Negenmaandenbeurs. Blijf ons volgen voor de uitslag!

Juryrapport Hegen babyflessen:

“Deze fles is vernieuwend qua materiaal, kliksluiting, toepasbaarheid en vierkante vorm. Het gaat om een nieuw type kunststof, vrij van schadelijke stoffen en dat ook in magnetron en vaatwasser mag. Verder is dit materiaal krasvast en door de vierkante vorm goed stapelbaar. Het gaat om een complete familie qua producten die je lang kunt gebruiken.” aldus de vakjury. – Hegen Baby Innovation Award

hegen baby innovation award

Hegen Baby Innovation Award

In totaal werden door de vakjury 23 nominaties toegekend. Daarnaast ontvingen 3 producten een nominatie voor de Green Award en 4 voor de Design Award.
12 mei vindt de Mama Jurydag plaats waar genomineerden hun product live zullen demonstreren aan geïnteresseerde moeders. Zij bepalen samen met de punten van de vakjury de winnaars van de Categorie Awards. Vanaf 24 mei kan er online door consumenten worden gestemd voor de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Meer informatie Hegen Baby Innovation Award

Zwangerschap, bevalling en moederschap vragen in deze tijden aanpassingen van ouders. We wandelen ons suf, zoeken naar alternatieven om te sporten en vertoeven meer dan ooit in huis maar willen toch in verbinding staan met de mensen om ons heen. Deze door de vakjury gekozen innovaties 2021 zijn een afspiegeling van wat moderne ouders met een baby wensen! De uitreiking van de awards vindt plaats op de eerste dag van de Amsterdam Baby Week van de Negenmaandenbeurs. Bekijk alle genomineerden en video-impressie vakjury op babyinnovationaward.nl

Waarom genomineerd voor Hegen Baby Innovation Award?

De eerste vier weken van zijn leven heeft je baby zo’n acht voedingsmomenten per dag. Dit betekent dus in één maand wel 224 flesjes! Dan kies je toch voor het allerbeste?

De babyfles van Hegen is ontwikkeld door een mama van vier, is van nature BPA, BPS en PVC vrij, heeft een anti-krampjes speen én is duurzaam. Duurzaam? Yes! Door het hoge kwaliteit medische materiaal PPSU kun je deze fles nog heel lang blijven doorgebruiken: als drinkbeker en snackbakje voor babyvoeding, koekjes en fruit. Van borstvoeding, tot de eerste hapjes én daarna. Nooit meer oude flesjes weggooien! Mede daarom verdiend Hegen Baby Innovation Award!

Hegen Baby Innovation Award: Voordelen Hegen flessen

  • Asymmetrische speen die krampjes, boertjes en spugen minimaliseert
  • Van nature vrij van BPA, BPS en PVC
  • Geschikt voor zowel borst- als kunstvoeding
  • Met slechts één klik lekvrij te sluiten
  • Zeer eenvoudig schoon te maken
  • Door te gebruiken als drink- en snackbeker
  • Makkelijk voor baby om zelf vast te houden

 

Duurzaam

De Hegen fles is gemaakt van het duurzame materiaal PPSU, wat veel wordt gebruikt in de ruimtevaart en de medische wereld wegens zijn extreme hardheid, en dus duurzaamheid. Het combineert de voordelen van zowel glas als plastic. De Hegen flessen kunnen in de magnetron en zijn vaatwasserbestendig. Nóg een van de voordelen van Hegen: Het materiaal PPSU is veel beter bestand tegen hitte dan andere plasticsoorten, wat PPSU een stuk minder gevoelig maakt voor het lekken van microplastics als andere plasticsoorten.

Waarom duurzaam? De Hegen fles is na de zuigelingentijd te converteren naar drinkfles en voedsel-opslagbakje voor koekjes, fruit en andere babysnacks. Je kunt de Hegen fles daarnaast ook gebruiken als een waterfles of coffee to-go beker. Door deze multifunctionele opties heeft de Hegen babyfles een langere gebruiksduur dan reguliere babyflesjes. Zo hoef je je babyflesjes niet weg te gooien, en kun je ze met een nieuw doel blijven door gebruiken: praktisch én goed voor het milieu!

Kliksluiting

De Hegen flessen hebben een unieke gepatenteerde kliksluiting in plaats van traditioneel draaien, waardoor het extra gemakkelijk wordt om een flesje klaar te maken. Tevens is de Hegen babyfles door zijn zachte vierkante vorm makkelijk én eerder dan reguliere babyflesjes vast te pakken voor je baby. =

Nieuwsbrief ontvangen?

Sign up for interesting offers and news!

Share

if you find this helpful, share it with your friends.

Recent Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *