Klantenbeoordeling:
5/5
Klantenbeoordeling:
5/5
Hegen wordt beoordeeld met een 4.9
Gratis verzending boven de €75
Betaal later met Klarna
Verzending binnen 1-3 werkdagen
Vorige slide
Volgende slide

YouTube video: Hegen unboxing Joanna Rood

Hegen youtube unboxing joanna rood

YouTube video: Hegen unboxing Joanna Rood

Hebben jullie de nieuwe YouTube video van Joanna Rood al bekeken? In deze video legt zij uit wat ze zo fijn vindt aan de Hegen flessen, en haar ervaring met haar eigen kindjes.

Hegen fles review

Als sinds de geboorte van Ayla maak ik gebuik van de hegen flesjes. Niet alleen voor mijn kids maar ook voor mijzelf. De flesjes zijn duurzaam, want ze gaan super lang mee, voor elke leeftijd handig. Je hoeft alleen maar de speen, of het opzetstuk te wisselen. Wij hebben nu thuis denk ik elk opzetstuk die hegen Nederland in het assortiment heeft. En elke keer als er iets nieuws uitkomt, wil ik het gelijk hebben testen en gebruiken. De kids zijn tevreden en ik neem regelmatig eten drinken in de flesjes mee naar werk. Ps: het is ook de perfecte maat beker in de keuken! Flesje die makkelijk schoon maakt en ook nog is mooi in je kast staan. Niet te vergeten een hoge kwaliteit baby(mama)fles die je langer kunt gebruiken dan andere merken, dus zeker de prijs meer dan waard.

Joanna Rood

  • Mama van Ayla (heeft een klompvoetje) & Nilo
  • Wachtend op een aanzoek van haar vriend
  • Liefde voor eten & drinken, fashion, interieur en altijd creatief in aan de slag. Stil zitten doen we niet.

Over de Hegen fles

Hegen is een merk dat zich richt op het ontwerpen van innovatieve babyproducten, waaronder hun bekroonde babyflesje. Het Hegen babyflesje heeft een uniek ontwerp en biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele babyflessen.

Het eerste opvallende kenmerk van het Hegen babyflesje is dat het modulair is. Dit betekent dat de fles bestaat uit verschillende delen die gemakkelijk in elkaar kunnen worden gezet en uit elkaar kunnen worden gehaald. Hierdoor is het eenvoudig om de fles schoon te maken en eventueel aan te passen aan de behoeften van je baby. Daarnaast maakt het modulaire ontwerp het ook gemakkelijk om de fles mee te nemen onderweg.

Een ander voordeel van het Hegen babyflesje is de anti-koliekfunctie. Het ontwerp van de fles zorgt ervoor dat er minder lucht wordt ingeslikt tijdens het voeden, waardoor de kans op koliek wordt verminderd. Dit is vooral handig voor ouders van baby’s die gevoelig zijn voor koliek.

Daarnaast is het Hegen babyflesje ook gemaakt van duurzame materialen. De fles is gemaakt van PPSU en is vrij van BPA, ftalaten en PVC. Dit maakt het veilig voor baby’s en zorgt ervoor dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over schadelijke stoffen in het flesje.

Het Hegen babyflesje is ook gemakkelijk in gebruik. Het heeft een brede opening waardoor het gemakkelijk is om de fles te vullen en schoon te maken. Daarnaast is de fles ook compatibel met verschillende soorten speentjes, zodat je kunt kiezen welk type speentje het beste werkt voor jouw baby.

Ten slotte heeft het Hegen babyflesje ook een mooi ontwerp. Het heeft een gestroomlijnde vormgeving en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ouders kunnen kiezen wat het beste past bij hun stijl.

Al met al is het Hegen babyflesje een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een innovatieve en functionele babyfles. Het modulaire ontwerp, de anti-koliekfunctie, duurzame materialen en het gebruiksgemak maken het een populair product onder ouders.

Nieuwsbrief ontvangen?

Sign up for interesting offers and news!

Share

if you find this helpful, share it with your friends.

Recent Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *